cili – -Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      1'956 Results   88 Domains
  20 Hits www.president.al  
Presidenti Nishani ngushëllon familjen e Shefit të Krimeve të Matit Musa Skura, i cili ra në krye të detyrës
President Nishani expresses the condolences to the family of Mat District Crime Investigating Police Chief, Musa Skura who fell in the line of duty
  2 Hits browser-update.org  
Nëse ju po përdorni një kompjuter, i cili mirëmbahet nga një administrator i përgjithshëm dhe ju nuk mund të instaloni nje shfletues më të fundit, ju lutem kërkojini administratorit që të bëjë këtë përditësim.
Si vous utilisez un ordinateur géré par un administrateur systèmes et que vous ne pouvez installer un nouveau navigateur, demandez à votre administrateur.
Si utiliza un ordenador que recibe mantenimiento de un administrador y no puede instalar un nuevo navegador, consulte con su administrador.
Se você está em um computador, que é mantido por um administrador e você não pode instalar um novo navegador, fale com seu administrador sobre isso.
Pokud jste na počítači, který je spravován administrátorem a nemůžete nainstalovat nový prohlížeč, zeptejte se na to svého administrátora.
Hvis du er på en computer, der vedligeholdes af en anden, og du derfor ikke kan installere en ny browser, så spørg din vedkommende om at gøre det for dig.
Jika Anda berada di komputer, yang dikelola oleh admin dan Anda tidak dapat menginstal sebuah browser baru, tanyakan admin Anda tentang hal ini.
Hvis du er på en datamaskin som blir vedlikeholdt av en administrator, og du kan ikke installere en ny nettleser, spør din administrator om det.
Sche ti lavuras sin in computer che vegn mantegnì dad in administratur e ti na pos betg installar in nov navigatur, contactescha tes administratur per far quai.
Daca folosesti un computer care este intretinut de catre un administrator si nu ai drepturi de instalare, roaga-ti administratorul sa te ajute.
Če vaš računalnik nadzira administrator in sami ne morete posodobiti brskalnike, prosite svojega administratorja naj to stori on.
Om du använder en dator som underhålls av en administratör, och du inte själv kan installera en webbläsare: fråga din administratör om saken.
Se o seu computador está xestioando por un administrador e non pode instar un novo navegador web, pregúntelle ao seu administrador para facelo.
  2 Hits crdp-ks.org  
E “kaluara” është e kaluara e mbajtur mend dhe si e tillë ajo formohet dhe riprodhohet në mënyra të shumta. Me fjalë tjera, kur i referohemi të “kaluarës” kjo paraqet një kujtim historik të një periudhe të caktuar në të kaluarën i cili mund të mbahet mend.
The past is not something fixed with an independent existence, a once-and-for-all set of events. The ‘past’ is the remembered past, and as such, it is something that is constructed and reproduced in a multitude of ways. In other words, what we refer to as the “past” is our historical memory a particular period of the past that is possible to hold.
  5 Hits uet.edu.al  
Ky projekt është financuar nga AADF, e cila është një korporatë jo-fitimprurëse e qeverisur nga Bordi i Besimit, i cili vepron tërësisht në Shqipëri. Misioni i fondacionit është të lehtësojë zhvillimin e një ekonomie të qëndrueshme të sektorit privat dhe krijimin e një shoqërie demokratike në Shqipëri.
This project is financed by AADF which is a nonprofit corporation governed by a Board of Trustees which operates entirely in Albania. The mission of the foundation is to facilitate the development of a sustainable private sector economy and a democratic society in Albania, and to contribute to stability in Southeastern Europe.
  43 Hits www.kas.de  
I ftuar special i aktivitetit ishte edhe Kryeministri i Shqipërisë, Prof. Dr. Sali Berisha, i cili përgjatë një gjysëm ore shfrytëzoi rastin të bënte të ditura qëndrimet e tij politike dhe të diskutonte me të rinjtë e pranishëm në sallë, mbi sfidat dhe zhvillimet në vend e rajon.
Sondergast des Seminares war der Premierminister von Albanien, Prof. Dr. Sali Berisha, der sich rund eine Stunde Zeit nahm, um ein politisches Statement abzugeben und um mit den internationalen Jugendlichen über die Entwicklung in Albanien und in der Region zu diskutieren. Dabei stand die Situation der Jugendlichen im Zentrum seiner Ausführungen.
  eliant.eu  
Zhvillimi i nevojshëm për aftësitë e intuitës dhe ndjeshmëri për këtë arsye janë po aq të rëndësishme si një pikë etike dhe njerëzore të parë, i cili bazohet në zhvillimin e shëndetshëm të trupit, mendjes dhe shpirtit.
В образованието и обучението на лекари и терапевти среща на пациента е във фокуса. Пациентът иска да се възприема като физическо лице и разбрано. Следователно разработването на необходимите за интуиция умения и емпатия са също толкова важни, колкото и етика и човешка гледна точка, която се основава на здравословното развитие на тялото, ума и духа.
  www.hotelskosova.com  
Hotel Sharri është kompleks luksoz hotelierik i cili gjendet në kilometrin e 20-të të magjistrales Prizren - Brezovicë (Prevallë). Në lartësinë mbidetare 1200m ku është ndërtuar ky kompleks dominon klima malore e bjeshkëve të Sharrit.
L'hotel Sharr est un batiment luxueux hotèlière,lequesl se trouve au 20ème km de la route principal PRIZREN-BREZOVICA(PREVALLE) Lauter d'altitude 1200 m où se trouve l'hotel il y a règne le climat montagner entre les alpes.L'hotel sharri offre 20 chambres exclusives,11 appartement particulier en dehor de l'hotel,2 restorant,une ambience avec une merveilleuse vu sur les montagne de sharr, centre de biznesse,une grande salle de conférence et des seminaires avec 200 places et avec toute montures pour présentation.
  www.djadadji.com  
Bazuar në arritjet dhe përvojat tona, Djadadji po zhvillohet në një lojtar të tregut i cili po zhvillon projekte të energjisë së gjelbër dhe shërbime energjetike (Energy Performance Contracting, ESCo), dmth.
Based on our achievements and experiences, Djadadji is developing into a market player which is developing green energy projects and energy services (Energy Performance Contracting, ESCo), i.e. complete clean energy solutions including delivery of world class technology, financing and long term commitment to provide renewable energy and energy efficiency services.
  2 Hits www.browser-update.org  
Nëse ju po përdorni një kompjuter, i cili mirëmbahet nga një administrator i përgjithshëm dhe ju nuk mund të instaloni nje shfletues më të fundit, ju lutem kërkojini administratorit që të bëjë këtë përditësim.
Si vous utilisez un ordinateur géré par un administrateur systèmes et que vous ne pouvez installer un nouveau navigateur, demandez à votre administrateur.
Wenn Sie an einem Firmencomputer verwenden und Sie selbst keinen neuen Browser installieren können, fragen Sie Ihren Netzwerkadministrator nach einem Browser-Update.
Se non puoi installare un nuovo browser sul computer che stai usando, chiedi all'amministratore di sistema di farlo per te.
Αν βρίσκεστε σε έναν υπολογιστή για τον οποίο είναι υπεύθυνος ένας διαχειριστής και δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν καινούριο φυλλομετρητή, ζητήστε το από τον διαχειριστή σας.
Ако ползвате компютър, който се управлява от администратор и не можете да актуализирате браузъра си, обърнете се към администратора, за да Ви помогне.
Pokud jste na počítači, který je spravován administrátorem a nemůžete nainstalovat nový prohlížeč, zeptejte se na to svého administrátora.
Hvis du er på en computer, der vedligeholdes af en anden, og du derfor ikke kan installere en ny browser, så spørg din vedkommende om at gøre det for dig.
Hvis du er på en datamaskin som blir vedlikeholdt av en administrator, og du kan ikke installere en ny nettleser, spør din administrator om det.
Sche ti lavuras sin in computer che vegn mantegnì dad in administratur e ti na pos betg installar in nov navigatur, contactescha tes administratur per far quai.
Om du använder en dator som underhålls av en administratör, och du inte själv kan installera en webbläsare: fråga din administratör om saken.
Ja Jūs imantojat datoru, kuru pārvalda administrators un Jūs nevarat uzintalēt jaunu pārlūku, pajautājiet par to savam administratoram.
Se o seu computador está xestioando por un administrador e non pode instar un novo navegador web, pregúntelle ao seu administrador para facelo.
  5 Hits www.uet.edu.al  
Ky projekt është financuar nga AADF, e cila është një korporatë jo-fitimprurëse e qeverisur nga Bordi i Besimit, i cili vepron tërësisht në Shqipëri. Misioni i fondacionit është të lehtësojë zhvillimin e një ekonomie të qëndrueshme të sektorit privat dhe krijimin e një shoqërie demokratike në Shqipëri.
This project is financed by AADF which is a nonprofit corporation governed by a Board of Trustees which operates entirely in Albania. The mission of the foundation is to facilitate the development of a sustainable private sector economy and a democratic society in Albania, and to contribute to stability in Southeastern Europe.
  www.albania-properties.co.uk  
Përsëri, nuk paguajnë asnjë takse rezervimi apo depozitat deri sa ju jeni plotësisht të kënaqur me kujdesin e duhur dhe mos harroni kurrë nuk blej pa këshillojnë pavarur juridik, i cili ka trajtuar me vendin që ju jeni duke blerë apo duke investuar.
Igjen, ikke betaler noe reservasjonsgebyr eller innskudd til du er helt fornøyd med due diligence og husker aldri kjøpe uten selvstendig juridisk råd som har jobbet med det landet du kjøpe eller investere.
  17 Hits open.data.al  
Open Data Albania ka përllogaritur masën e përfitimit nga leje lindje sipas ligjit të ri Nr . 104, Datë 31.07.2014 i cili hyn në fuqi dhe ka efekte zbatimi pas datës 1 janar 2015. Sipas këtij ligji nuk janë ndryshuar kriteret e përfitimit të
Open Data Albania has calculated the amount of benefit from the maternity leave according to the new law no. 104, dated 31.07.2014 which will come into force and be implemented after January 1, 2015. According to this law the benefit criteria from
  29 Hits www.seeu.edu.mk  
Rektori ka përgjegjësi ligjore në pajtim me ligjin i cili i përshtatet universitetit si institucion i arsimit të lartë privat-publik jofitimprurës dhe dispozitat e Statutit të Universitetit.
The Rector has legal responsibilities in accordance with the law, appropriate to the University as a private-public not-for-profit higher education institution and the provisions of the University Statute.
Ректорот има правна одговорност во согласност со одредбите на Законот соодветен за Универзитетот како приватна-јавна непрофитна високо образовна институција и одредбите на Статутoт на Универзитетот.
  18 Hits ais.usvisa-info.com  
Cili është qëllimi i kësaj faqeje?
What is the purpose of this site?
Која е целта на оваа веб-страница?
  2 Hits www.badebotti.ch  
Falë 10cm Isolierdeckels trasha uji qëndron ngrohtë edhe në ditët. Ne kështu rekomandojmë një ngrohje shtesë elektrike, i cili mban ujë dush të këndshme 38 ° C.
Χάρη στην το πάχους 10 cm-Μονωτικά καπάκι μένει να ζεστάνει το νερό για ημέρες. Σας προτείνουμε από μια συμπληρωματική ηλεκτρική θέρμανση, οποία κρατά το νερό της μπανιέρας σε ευχάριστη 38 ° C.
Dank des 10cm dicken Isolierdeckels bleibt das Wasser auch über Tage warm. Wir empfehlen dadurch eine Zusatzheizung Elektro, welche das Badewasser auf angenehmen 38°C hält.
  196 Hits www.mfa.gov.al  
Z. Panariti cili është kontributi i diplomacisë shqiptare në njohjet e Kosovës? A ka bërë sa duhet ministria që ju drejtoni për të rritur numrin e njohjeve të Kosovës ?
Reporter: Mr. Panariti, which is the contribution of the Albanian diplomacy in Kosovo recognitions? Has the MFA done enough to increase the number of Kosovo recognitions?
  19 Hits www.catalystbalkans.org  
Sberbank Prezanton Një Model të Kursimit i cili Ndihmon një Bamirësie në Bosnjë dhe Hercegovinë
Sberbank Presents a Savings Model Which Helps a Charity Campaign in Bosnia and Herzegovina
  5 Hits www.pepere.org  
Ju zhvilloni lojra ne flash, lojra ne java, flash animim, lojra shockwave dhe doni ta dini cili eshte mendimi i pepere.org visitoreve dhe anetareve rreth punes tuaj? Na shkruani.
Du entwickelst flash Spiele, java Spiele, flash Animationen, shockwave Spiele und willst wissen wie die Meinung von pepere.org Besuchern und Mitgliedern über Deine Arbeit ankommt? Schreib uns
¿Desarrollas juegos en flash, java, shockwave y animaciones en flash y deseas conocer la opinión de los visitantes y miembros de pepere.org acerca de tu trabajo? Escríbenos.
Sei un programmatore di giochi in Flash, Java, Shockwave o animazioni in Flash e vuoi conoscere l'opinione dei visitatori e dei membri di pepere.org sul tuo lavoro? Scrivici.
Você faz jogos em Flash, jogos em Java, animações em Flash, jogos em shockwave e gostaria de saber qual a opinião dos visitantes e associados do pepere.org sobre o seu trabalho? Escreva-nos.
Je hebt flash spellen, java spellen, flash animaties, shockwave spellen gemaakt en je wilt weten wat de bezoekers en leden van pepere.org van van jouw werk vinden? Schrijf ons.
Desenvolupes jocs flash, jocs java, animació flash, jocs shockwave i vols saber quina és l'opinió dels visitants i membres de pepere.org sobre el teu treball?. Escriu-nos
Vi kreirate flash i java igre , flash animacije, shockwawe igre a željeli biste znati što o njima misle Pépère .org posjetioci i korisnici? Pišite nam.
Udvikler du flash spil, javaspil, flash animationer, shockwave spil og vil du fortælle pepere.org og dets besøgende om dit arbejde? Skriv til os.
Cxu Vi kontruas flash, java, shockwave ludojn, flash animaciojn kaj sxatus scii, kion pripensas la vizitantoj de la pagxo? Skribu al ni!
Flash, java, shockwave játékokat, flash animációkat készítesz és szeretnéd tudni mit gondolnak róluk az oldal látogatói? Írj nekünk!
Utvikler du flash spill, javaspill, flash animasjoner, shockwave spill og vil vite meningen til pepere.org og dets besøkere om ditt arbeid? Skriv til oss.
Tworzysz gry flash, gry java, animacje flasha, gry shockwave, a chciałbyś poznać opinię gości i członków pepere.org na temat swojej pracy? Napisz do nas.
Dezvolţi jocuri în Flash, Java, animaţii Flash, jocuri shockwave şi vrei să afli care este opinia vizitatorilor şi a membrilor pepere.org despre munca ta? Scrie-ne.
Вы разрабатываете Flash, Java, Shockwave игры или мультипликацию и хотите знать, мнение посетителей и членов pepere.org о вашей работе? Напишите нам.
Vyvýjate flash hry, java hry, shockwave hry, flash animácie a chcete vedieť názor návštevníkov a členov pepere.org o vašej práci? Napíšte nám.
Sysslar du med utveckling av flashspel, javaspel, flashanimationer, shockwavespel och vill veta vad pepere.org´s besökare tycker om dina produkter? Skriv till oss
אתה מפתח משחקי פלאש, משחקי ג'אבה, אנימציות, משחקי שוקוואיב,ואתה רוצה לדעת את הדעות של גולשי פפר.אורג וחברים על העבודה שלך? תכתוב לנו.
  www.amchamksv.org  
Megjithatë, ai përmendi se që kjo të mund të bëhet e plotfuqishme dhe e zbatueshme, nevojitet nxjerrja e një udhëzimi administrativ, i cili pritet të hartohet nga zyra që ai drejton në periudhën në vijim, duke kërkuar edhe ndihmën e Qendrës së Arbitrazhit të Odës Amerikane lidhur me këtë.
Director of the Office for Consumer Protection at the Ministry of Trade and Industry, Nijazi Shala, said that pursuant to the Law on Consumer Protection, consumers may be easily referred to arbitration or mediation. Although, he mentioned that in order for this to become effective and applicable, drawing an administrative instruction is needed, which is expected to be drawn up from the office that he directs in the upcoming period, while seeking help regarding this from the AmCham Arbitration Centre.
  www.albania-hotel.com  
Ajo ka një sipërfaqe prej 5 hektarësh dhe një bodrum te bërë nga blloqe guri. Borshi eshte shume i njohur per plazhin e tij, i cili është plazhi më i madh në detin Jon (7 km). Turizmi ka filluar të zhvillohet fale bukurise se fshatit dhe në sajë të njerëzve miqësore e mikprites.
Borshi est l'un des villages les plus pittoresques et les plus beaux de la Rivière albanaise. C'est un village maritime, qui se trouve dans la municipalité de Lukove, district de Saranda, dans le comté de Vlorë, Albanie. Borsh se trouve près des villages de Fterra, Qeparo, Piqerras et a une population de 2500 habitants. Le château de Borshi est situé au sommet d'une colline et est très endommagé. Le château a été construit pendant l'époque médiévale, au IV e siècle. Il a une surface de 5 hectares et une cave faite de blocs de pierre. Borsh est très populaire et connu pour sa plage, la plus grande plage de la mer Ionienne (7 km). Le tourisme a commencé à se développer grâce à sa beauté et ses habitants accueillants du village. Le village est en croissance économique et en prospérité grâce au tourisme et à la production d'huile d'olive. Il n'y a pas d’hôtels ou de stations touristiques, mais le tourisme familial reçoit plus ou moins 15.000 touristes chaque été. Au centre du village, il est possible de voir Ixuari de Borsh, une ressource d’eau naturelle , l'un des 697 monuments naturels en Albanie. Le ciel bleu et le vert des oliviers sont la caractéristique de la plage de Borsh.
  www.tiemme.com  
77 RGPD tek autoriteti mbikëqyrës kompetent në bazë të vendbanimit të përhershëm, vendit të punës ose vendit të shkeljes së të drejtave; për Italinë është kompetent Autoriteti për mbrojtjen e të dhënave personale, i cili mund të kontaktohet nëpërmjet të dhënave të kontaktit të dhëna në ueb sajtin http://www.garanteprivacy.it.
lodging a complaint pursuant to art. 77 GDPR to the competent control authority according to the habitual residence, the workplace or the place of rights violation; in Italy the Data Protection Authority has the competence, and it can be contacted through the contact details on the website http://www.garanteprivacy.it.
να προτείνει αξίωση σύμφωνα με το άρθρο. 77 RGPD στην αρμόδια εποπτική αρχή βάσει της συνήθους διαμονής, του τόπου εργασίας ή του τόπου παραβίασης δικαιωμάτων · για την Ιταλία, ο εγγυητής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι αρμόδιος, τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω των στοιχείων επικοινωνίας στην ιστοσελίδαhttp://www.garanteprivacy.it.
подаване на жалба по чл. 77 на ОРЗД до компетентния надзорен орган на обичайното местопребиваване, място на работа или място на нарушението; за Италия компетентният орган е „Garante per la protezione dei dati personali“, достъпен чрез данните за контакт, изписани на сайта http://www.garanteprivacy.it.
  13 Hits www.migraweb.ch  
Termi familje në ditet e sotme në të gjithë botën është në transformim. Komisioni Shtetror për çështje familje (EKFF), e i cili merret me problematiken familjare, definon Familjen e sotme si:
El concepto de familia está actualmente sometido a una transformación radical. La Comisión Federal de Coordinación para las cuestiones familiares (COFF / EKFF) propone por tanto una definición de familia con varios aspectos:
O conceito de família passa hoje em dia por modificações em todo o mundo. A comissão federal para assuntos familiares (EKFF/COFF),  que cuida de questões políticas relacionadas a família, define a mesma como:
مفهوم خانواده تحت دگرگونی بنیادی است.کمیسیون فدرال هماهنگی مسائل خانواده COFF تعریف چند جانبه خانواده پیشنهاد  میدهد :
Conceptul de familie trece în prezent printr-o transformare radicală. Comisia federală de coordonare pentru probleme de familie COFF definește familia în mai multe feluri:
Понятие семьи на сегодняшний день претерпевает некоторые изменения. Швейцарская комиссия по вопросам семьи (EKFF) определяет понятие семьи как
Aile kavramı günümüzde dünya genelinde değişmektedir. Bundan dolayı İsviçrede aile politikası ile ilgili sorunları araştıran -aile sorunları için Federal Komisyon (EKFF) Aile’yi şöyle tanımlar:
Концептот на семејство во моментов е во процес на радикална трансформација. Федерална Координативниот семејство COFF предлага дефиниција на семејството повеќе аспекти:
Mikolo oyo, bakonzi bazali kobongola makambo ebele etali libota. Bakonzi oyo bazali kotala makambo yango bakanisi boye :
እቲ ስድራ ቤት ዚብል ኣምር ሎሚ መሰረታዊ ዝኾነ ለውጢ ይገብር ኣሎ። ፈደራላዊ ኮሚሽን ውህደት ንስድራ ቤታዊ ሕቶታት (COFF) ነታ ስድራ ቤት እትብል ሓሳብ ብብዙሕ ገጻት ይገልጻ፡
  13 Hits migraweb.ch  
Termi familje në ditet e sotme në të gjithë botën është në transformim. Komisioni Shtetror për çështje familje (EKFF), e i cili merret me problematiken familjare, definon Familjen e sotme si:
Today, our understanding of the meaning of “family” is changing. The Federal Coordinating Comittee for Family Affairs defines the family in several ways:
El concepto de familia está actualmente sometido a una transformación radical. La Comisión Federal de Coordinación para las cuestiones familiares (COFF / EKFF) propone por tanto una definición de familia con varios aspectos:
O conceito de família passa hoje em dia por modificações em todo o mundo. A comissão federal para assuntos familiares (EKFF/COFF),  que cuida de questões políticas relacionadas a família, define a mesma como:
مفهوم خانواده تحت دگرگونی بنیادی است.کمیسیون فدرال هماهنگی مسائل خانواده COFF تعریف چند جانبه خانواده پیشنهاد  میدهد :
Conceptul de familie trece în prezent printr-o transformare radicală. Comisia federală de coordonare pentru probleme de familie (COFF) definește familia în mai multe feluri:
Понятие семьи на сегодняшний день претерпевает некоторые изменения. Швейцарская комиссия по вопросам семьи (EKFF) определяет понятие семьи как
Aile kavramı günümüzde dünya genelinde değişmektedir. Bundan dolayı İsviçrede aile politikası ile ilgili sorunları araştıran -aile sorunları için Federal Komisyon (EKFF) Aile’yi şöyle tanımlar:
Mikolo oyo, bakonzi bazali kobongola makambo ebele etali libota. Bakonzi oyo bazali kotala makambo yango bakanisi boye :
  244 Hits www.mhc.org.mk  
Për këtë shkas mbetemi në atë që me sa duket do të ndodh dhe aspak nuk është shenjë e mirë për shtetin i cili pretendon të quhet juridik – presionet mbi Gjykatën Kushtetuese.
За овој повод остануваме на она што извесно се случи и воопшто не е добар знак за држава која претендира да се нарекува правна – притисоците врз Уставниот суд.
  www.pristina.diplo.de  
Oktoberfest-i (Festivali gjerman, i cili njihet me emrin „Oktoberfest“ ose „Wiesn“ mbahet në shehin „Theresienwiese“ në qendër të Mynihut) tërheq çdo vit mbi 6 milion vizitorë. Mysafirët vijnë çdo herë e më shumë nga jashtë, kryesisht nga Italia, SHBA-të, Japonia dhe Australia.
Oktobarfest privlači godišnje preko šest miliona posetilaca. Sve brojniji su gosti iz inostranstva, najviše iz Italije, SAD-a, Japana i Australije. Poslednjih godina se probio trend nošenja tradicionalne nošnje, tako da sve više posetilaca nosi kožne pantalone ili „Dirndl“ (tradicionalna bavarska haljina).
  2 Hits biblebasicsonline.com  
Cili nga të mëposhtmit është përkufizimi më i saktë i Zotit?
Laquelle des définitions suivantes de Dieu est-elle la plus juste?
Scegliere tra le seguenti la definizione più corretta di Dio?
2. ما هو التعريف الصحيح للالهة من المصطلحات التالية؟
Watter van die volgende is die mees korrekte definisie van God ?
كداميك از تعاريف زير صحيح ترين تعريف از خداوند است؟
Který z následujících výroků představuje správné pochopení Boha?
Hvilken af de følgende er den mest korrekte definition af Gud?
Missugune allpooltoodud kinnitustest on kõige õigemaks Jumala määratluseks?
A következők közül melyik a leghelyesebb meghatározás Istenről?
Кое од наредниве е најточна дефиниција за Бога?
Yapi ya haya yafuatayo ni ufafanuzi sahihi zaidi wa Mungu ?
  2 Hits www.biblebasicsonline.com  
Cili nga të mëposhtmit është përkufizimi më i saktë i Zotit?
Laquelle des définitions suivantes de Dieu est-elle la plus juste?
Scegliere tra le seguenti la definizione più corretta di Dio?
2. ما هو التعريف الصحيح للالهة من المصطلحات التالية؟
Watter van die volgende is die mees korrekte definisie van God ?
كداميك از تعاريف زير صحيح ترين تعريف از خداوند است؟
Který z následujících výroků představuje správné pochopení Boha?
Hvilken af de følgende er den mest korrekte definition af Gud?
Missugune allpooltoodud kinnitustest on kõige õigemaks Jumala määratluseks?
A következők közül melyik a leghelyesebb meghatározás Istenről?
Кое од наредниве е најточна дефиниција за Бога?
Yapi ya haya yafuatayo ni ufafanuzi sahihi zaidi wa Mungu ?
  5 Hits www.christiananswers.net  
Libri përmend Leonardo Fibonacci nga Piza, nje matematikan i shekullit të trembëdhjetë i cili zbuloi nje seri numrash me nje cilësi shumë kurioze.
The book mentions Leonardo Fibonacci di Pisa, a thirteenth-century mathematician who discovered a series of numbers with a very curious quality.
Le livre fait allusion à Leonardo Fibonacci di Pisa, un mathématicien du treizième siècle qui a découvert une série de chiffres possédant une qualité remarquable.
El libro menciona a Leonardo Fibonacci di Pisa, un matemático del Siglo XIII que descubre una serie de números con una curiosa particularidad.
Il libro menziona di un certo Leonardo Fibonacci di Pisa, matematico del tredicesimo secolo il quale scoprì la serie di numeri dalla caratteristica assai curiosa.
In het boek gaat het over Leonardo Fibonacci di Pisa, een dertiende eeuwse wiskundige die een serie getallen ontdekte met een merkwaardige betekenis.
Книгата споменава Леонардо Фибоначи ди Пиза, тринайсти веков математик който открил серии от числа които имат много интересно качество.
El llibre esmenta Leonardo Fibonacci di Pisa, un matemàtic de tretzè segle que descobria una sèrie de nombres amb una qualitat molt curiosa.
소설속에서 13세기의 수학자 레오나르도 피보나치(Leonardo Fibonacci di Pisa)가 언급되는데, 그는 아주 재미있는 수열(數列)을 발견했다.
Kniha spomína Leonarda Fibonacciho di Pisa, matematika z trinásteho storočia, ktorý objavil sériu čísel s veľmi neobvyklou vlastnosťou.
Книга згадує Леонардо Фібоначчі ді Піза, математика у тринадцятому сторіччі, який виявив серії номерів з дуже цікавою якістю.
Nababanggit sa libro si Leonardo Fibonacci di Pisa, isang matematiko noong ikalabintatlong siglo na nakatuklas ng isang serye ng numero na may kakaibang katangian.
  newarrivals.segfl.org.uk  
Cili është pozicioni i fëmijës suaj në familje?
Quelle est la position de votre enfant dans la famille?
Welche Stelle nimmt Ihr Kind altersmäsßig in der Familie ein?
O seu filho é o mais novo, o mais velho ou o filho intermédio na sua família?
فرزند شما چندمین فرزند خانواده است؟
Детето ви има ли по-големи или по-малки братя и сестри?
Kelintas tai vaikas šeimoje?
Które z koleji jest to dziecko w Państwa rodzinie?
Cum este asezat copilul dumneavoastra in familie?
Akú pozíciu ma vaše dieťa v rodine?
Unuggaagi xaggee uu kaga jiraa Qooyska:
  131 Hits www.shtepiaelibrit.com  
Është ky një rrëfim emblematik i shekullit që ka krijuar totalitarizma monstruoze. "Ata" vijnë ta marrin njeriun e shpërfytyruar, i cili e ka humbur gjithë fuqinë e kryengritjes, e cila është edhe vetë jeta, dhe e marrin me vete.
Title: Procesi (hard cover)Original: Der ProzessCategory: NovelAuthor: Franc KafkaAlbanian translator: Gjergj VlashiPublisher: Koha DitoreYear: 2005Pgs. 192Weight: 0.275 kgISBN: 84-9789-987-3
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Arrow