vjet – Yoruba Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      11 Results   2 Domains
  3 Hits badebotti.ch  
Një investim ju përgatit vjet kënaqësi spa dhe kënaqësi ..
Ohun idoko o šetan o ọdun ti Sipaa igbadun ati idunnu ..
  8 Hits wonderfulpcb.com  
Shërbimet e PCB Layout, 911EDA është një udhëheqës të industrisë në PCB Layout dhe PCB Design, mbështetjen e klientëve për më shumë se 17 vjet.
PCB akọkọ awọn iṣẹ, 911EDA jẹ ẹya Industry Leader ni PCB Layout ati PCB Design, ni atilẹyin onibara fun lori 17 years.