مناسبة – Macedonian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      11 Results   7 Domains
  2 Hits www.ngyc.com  
تطبيقات: مناسبة لاستخدامها في أجهزة الاستشعار، والشكل هو مجمع المغناطيسية الأداء المطلوب نسبيا قليلا منخفضة و؛ [س] الكهربائية آلة المنتج الخ
Апликации: Погоден за употреба во сензорот, обликот е комплекс, магнетизам Критериум Малку Релативно низок & rsquo; S електрична машина производи, итн
  www.migraweb.ch  
منتجات مناسبة EVB
EVB - прописни продукти
  bet-ibc.com  
اعتمادا على قيمة عملة واحدة, عدد القطع النقدية في كل سطر وعدد الأسطر المختارة, ان المقامرين الذين يلعبون لعبة زاوية ماماك لدى MAXBET  قادرين على الرهان بأي شيء من 0.01 -80$ لكل برمة, وهي الامور التي ينبغي أن توفر اجواء مناسبة لاي لاعب.
Зависно од вредноста на една монета, бројот на  монети по линии и бројот на селектирани линии, играчите кои играат Mamak Corner автоматот на MAXBET се во можност да се обложат на се од 0.01 до $80 по вртење што би требало да овозможи  на кој било тип на играч соодветен облог.
  evolutioninternational.net  
كل فرع من فروع العلم يؤكد انهيار نظرية التطور. كل اكتشاف علمي يدحض نظرية التطور مع المزيد من الأدلة في كل مناسبة. ولكن تبقى لنا برهانين لنركز عليهما -- انهيار نظرية التطور في مواجهة البروتينات والحفريات -- يكفيان لتشويه و دحض نظرية التطور و ليس هناك حاجة للنظر في أدلة أخرى.
Секоја гранка на науката го потврдува крајот на Еволуцијата. Секое ново научно откритие ја фрла Еволуцијата. И двете судења во кои ние сме се концентрирале, значи падот на Еволуцијата пред протеините и фосилите е доволна за да се дискредитира нивната Еволуција. Повторно различни основни прашања ќе бидат споменати во страниците во продолжение, главно како одговор на еволуциските тврдења.
  4 Hits www.badebotti.ch  
نوصي لدينا برميل الغوص / أوفورو الأرز الأحمر الكندي الذي سبق من قطر 120 سم، وهي متاحة في ارتفاع 92 سم. هذا الخشب مناسبة للاستخدام في الأماكن المغلقة, لأنه يحتوي فقط على سلوك انكماش صغيرة وهكذا حمام أو ساونا التبريد برك عندما لا تكون قيد الاستخدام ما زال ضيق.
Sibylle на ДОБРЕДОЈДОВТЕДобар ден г-ѓа Griesser Ви благодариме за вашето пребарување. Имаме овална нурнува базен (LxBxH 100x80x100cm) или круг топли кади стандард линија од 160cm дијаметар. Се разбира, можете да ги купите одделно, исто така, топла када со нас. Ако подоцна ви е потребна дрво гори печка или електричен грејач, Може да се купи ова, исто така nachträglichh со нас поединечно. По Австрија ние достави директно од нашето производство. За внатрешна монтажа, ние препорачуваме на нашите нурне буриња / Ofuro од канадски црвено кедар кои се веќе достапни од 120cm дијаметар и од височина од 92cm. Ова дрво е погодна за внатрешна употреба, бидејќи има само мал намалување однесување и на тој начин бања или сауна ладење базен кога не е во употреба во близина. Ние сме ви испрати нашата евро ценовник по e-mail за да ви. Почит Sibylle Maglia