هذه – Macedonian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      257 Results   15 Domains
  55 Hits badebotti.ch  
بنقرة و ‘ مخزن الهدف’ لتحميل هذه المستندات على جهاز الكمبيوتر الخاص بك. المتعة في دراسة ..
Зачувај Кликнете и "целни’ може да испратите овие документи на Вашиот компјутер. Уживајте во вашите студии ..
  6 Hits yoursoulsplan.com  
"انها ليست مجرد أن تجعل معنى الأشياء. كما أنه يعطيك معرفة أن هذا هو المسار المختار في هذه الحياة. "
"Не е само тоа да се направи смисла за нештата; исто така ви дава знаење дека ова е избраната патека во овој живот ".
  staraudit.org  
كانت StarAudit أول مؤسسة قامت بتقديم إصدار شهادات خدمات Cloud في أوروبا. هذه الشهادات مُصمّمة خصيصاً لـ IaaS و PaaS و Saas، وتُعرّف مستويات مُتدرّجة من الأداء...
StarAudit проценка е онлајн услуга која се користи од страна на облак провајдери и корисници, ревизори, обучувачи и консултанти...
  3 Hits vincent.brevart.free.fr  
رابط مباشر على هذه الصفحة  يمكنك استخدامه بحرية :
Директен линк до оваа страница, може слободно да се користи :
  webhosting24.de  
تم بدء الربط! يرجى إكمال تسجيل الدخول لربط هذه الخدمة بحسابك الحالي. ستقوم بهذه الخطوة مرة واحدة.
Link Initiated! Please complete sign in to associate this service with your existing account. You will only have to do this once.
  5 Hits ways-of-christ.com  
هذه صفحتنا الخاصة في الإنترنت
христијанска медитација
  29 Hits evolutioninternational.net  
لا يمكن أن يكون هناك أي بروتين من دون هذه العضيات.
Не може да постојат протеини без овие органели.
  5 Hits javascripton.com  
الفيسبوك، جوجل، تويتر، ينكدين استخدام جافا سكريبت في المهام تقريبا، لا يمكنك استخدام هذه المنتجات إذا تحول المتصفح من جافا سكريبت.
Фејсбук, Google +, Твитер, Скопје се користи JavaScript во речиси задачи, не може да ги користат овие производи, ако на прелистувачот се исклучи го вклучите Javascript-.
  52 Hits bet-ibc.com  
قم ببساطة بملء نموذج الاشتراك في هذه الصفحة لتصبح وكيل في BET-IBC اليوم!
Choose the options below, and confirm after you are done to get to the next step!
  53 Hits thework.com  
على هذه الصفحة:
Процесот на Работата
  39 Hits migraweb.ch  
كل ما يطلق عليهم هذه التسميات هم ما دون سن الـ 18 .
Секој под 18 години се смета за малолетно лице од страна швајцарскиот закон.
  2 Hits ngyc.com  
وحتى مجموعة متنوعة من المناخ سيؤثر على الأداء، ولا يمكن أن يأتي إلى المعيار، ثم تحتاج تغييره. هذه ليست سوى مشكلة في عملية قصارة خشنة، ربما لديك العديد من المشاكل الأخرى في عملية تصنيع الآلات، لذا ستؤجل لوقت التسليم.
Таа има многу фактори за одложување на датумот на испорака, како и од перформансите и димензија и форма на магнет. 1.Performance фактор, Unconventionality перформанси, како ЗТД (YXG22), слаба Коерцивност производ (имаат "L" во Одделение име) и други Невообичаени користени перформанси, што одделение треба да се ре-формулација за материјал сооднос, топење, мелење, притискање, синтерување и процесот на земање примероци, и Технологија е уште посложен, дури и на различни климатски ќе влијае на ефикасноста, и не може да дојде до стандард, тогаш треба да го римејк. Ова е само проблемот во Roughcast процес, можеби има многу други проблеми во процесот на обработка, ќе биде одложен за испорака време. 2.Dimension фактор: Премногу големи и мали димензии, специјален Едните е тешко за машинска обработка, премногу мали димензија е тешко за обработка и Си ја заборавивте често, многу тешко за проценување на стапката на отпадоци и Lost, преголема димензија од нив ќе биде испукана Обично , овие производи имаат висока веројатност за преработка и надополнување. 3.Shape фактор: неправилна форма производ, особено на магнетот има дупка во неа, ќе, имаат Chipping и напукнување во обработка Како висок кршливи и стрес во машина процес. Тој исто така ќе се одложи за испорака. Тоа, исто така, фактор што влијае на испорака на времето, како што некои на производот Можеби треба посебна алатка, која ќе има процесот на тестирање во целина. Покрај тоа, Некаде можеби имаат Малиот грешка за машинска обработка, исто така, ќе се влијае рокот на испорака.