وحتى – Macedonian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      93 Results   6 Domains
  83 Hits www.badebotti.ch  
طلب قائمة أسعار – اتصل بنا على هاتف +41 0-52 347 3727 وحتى في المساء أو خلال عطلة نهاية الأسبوع
Барање Листа Цена – Јавете ни се на тел +41 0-52 347 3727 вечерните часови или викенди
  5 Hits bet-ibc.com  
بعد ان تصبح تتعلق بالرهانات الاوروبية وتصبح على موعد دائم مع الجوائز والفوز الامر الذي سيعود لك بالمال الوفير, قد تجد بان بعض مكاتب المراهنات ستبدا بصنع المشاكل لك, عبر تاخير سحوباتك المالية, تحجيم قدرتك في الرهان, وحتى باقفال حساب الرهان الخاص بك, وذلك عند"التصرفات المشبوهة" ما يشكل خرق لكتيب وقوانين الاستعمال الخاصة بهم.
Штом станете добри во спортското обложување и почнете константно да добивате и да правите добри пари, ќе дојдете до тоа да некои од букмејкерите почнат да ви прават проблеми, како што е одложување на повлекување на пари, лимитирање на вашите влогови дури и да ви ја затворат корисничката сметка, според нивната полиса на “сомнително однесување”. Ќе ги најдете услугите на BET-IBC’s како навистина корисни и ќе го видите вистинскиот потенцијал на Азиската индустрија за спортско обложување.
  javascripton.com  
صممت لهم بعد ذلك بناء قوائم لمعظم سهلة لتأليف والإرشادات المفيدة. وحتى في بعض الأحيان كان لدينا لمعالجة هذه المرحلة من تبدأ عندما أردنا تغيير أنماط عرض لجميع تعليمات، من أجل مساعدتك على الحصول على رؤية أفضل من تعليماتنا على جميع المنابر.
Особено, мисиите за снимање и градење на екранот беа повеќето задачи одземаат многу време. Моравме да се тестира и да се фати на слики од екранот на многу платформи, пребарувачи; со цел потоа да ги изградил листи на повеќето лесен-за-не и корисни упатства. Па дури и понекогаш моравме да се процесира оваа фаза од започне кога сакавме да се промени прикажување стилови за сите инструкции, со цел да ви помогне да имаат подобар поглед на нашите инструкции на сите платформи. Овие задачи навистина се нашите работни недели.
  evolutioninternational.net  
كذب الداروينية بأن الصدفة هي الإله و هي التي خلقت كل شيء وحتى من المفترض أنها تقوم بالمعجزات. وفقا لرأي العالم الدارويني الضحل إن الوقت و الصدفة بطريقة خيالية ما قادرين على جلب كل شيء الى حيز الوجود. هذا الاعتقاد الغير عقلاني يصر على أن الصدفة تنجز ما لا يستطيع البشر إنجازه،
Случајноста е лажниот Господ на Дарвинизмот, кој наводно создал се, па дури прави и чуда. Според Дарвинизмот времето и случајноста се одлично способни за да се донесе се во постоење. Оваа ирационална верба покажува дека случајноста може да го постигне она што човечките суштества не можат да го постигнат, и во некој начин случајноста поседува: мудрост, знаење, вештини и поголеми вештини во споредба на оние на научниците и нивните лаборатории. Ова е очигледно невозможно за некој кој е добро информиран, човек кој мисли со способност на судењето за да се согласува со ваква изјава. Навистина, делата кои г - дин Аднан Октар (Харун Јахја) ги има напишано, со цел да укаже на невалидноста на теоријата на еволусијата во изминатите 30 години , беа профитабилни особено за умните луѓе кои знаат и умеат да размислуват со здрав ум кои истотака сметаат дека еволуцијата не е ништо друго освен празен изговор.
  www.ngyc.com  
والتي الدرجة تحتاج إلى إعادة صياغة لنسبة المواد، ذوبان، الطحن، والضغط، التكلس وعملية أخذ العينات، وتقنية أكثر تعقيدا، وحتى مجموعة متنوعة من المناخ سيؤثر على الأداء، ولا يمكن أن يأتي إلى المعيار، ثم تحتاج تغييره.
Таа има многу фактори за одложување на датумот на испорака, како и од перформансите и димензија и форма на магнет. 1.Performance фактор, Unconventionality перформанси, како ЗТД (YXG22), слаба Коерцивност производ (имаат "L" во Одделение име) и други Невообичаени користени перформанси, што одделение треба да се ре-формулација за материјал сооднос, топење, мелење, притискање, синтерување и процесот на земање примероци, и Технологија е уште посложен, дури и на различни климатски ќе влијае на ефикасноста, и не може да дојде до стандард, тогаш треба да го римејк. Ова е само проблемот во Roughcast процес, можеби има многу други проблеми во процесот на обработка, ќе биде одложен за испорака време. 2.Dimension фактор: Премногу големи и мали димензии, специјален Едните е тешко за машинска обработка, премногу мали димензија е тешко за обработка и Си ја заборавивте често, многу тешко за проценување на стапката на отпадоци и Lost, преголема димензија од нив ќе биде испукана Обично , овие производи имаат висока веројатност за преработка и надополнување. 3.Shape фактор: неправилна форма производ, особено на магнетот има дупка во неа, ќе, имаат Chipping и напукнување во обработка Како висок кршливи и стрес во машина процес. Тој исто така ќе се одложи за испорака. Тоа, исто така, фактор што влијае на испорака на времето, како што некои на производот Можеби треба посебна алатка, која ќе има процесот на тестирање во целина. Покрај тоа, Некаде можеби имаат Малиот грешка за машинска обработка, исто така, ќе се влијае рокот на испорака.