unu – Catalan Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      13 Results   3 Domains
  8 Hits yoursoulsplan.com  
"Yalnız bir şey hiss etməyiniz deyil; bu da bu həyatın seçdiyi bir yol olduğunu bilirsiniz. "
"No és només que tinguis sentit de les coses; també us dóna un coneixement que aquest és un camí escollit en aquesta vida ".
  ngyc.com  
Ona İki coincident Points bilməz kimi də Ölçmə prosesi, o Error Exist, Surface Gauss Value Only A Basic Magnetic Reference ki, Product Performans müəyyən etmək üçün istifadə edilə bilməz. Adətən, biz Just Məhsul uyğunluğunu qiymətləndirmək üçün Magnetic Flux Performans edin.
Atès que el valor de Gauss de la superfície és un valor del punt mesurat pel mesurador de Gauss en contacte amb la superfície de l'imant. Punts de mesurament no pot cobrir la superfície del producte complet, de manera que no és correcte prendre el valor d'un punt a mesurar el valor de tota la superfície. A més, al voltant del 2% d'error existents en cada mesurador de Gauss. També en el procés de mesurament, hi ha l'error de mesura que no podem trobar als dos punts coincidents en el mateix producte .Per tant, el valor de Gauss de la superfície és només una referència magnètica bàsic, que no pot ser utilitzat per determinar el rendiment del producte. En general, nosaltres només The Magnetic Flux Rendiment Per estimar l'elegibilitat del producte.