vasit – Catalan Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      160 Results   6 Domains
  3 Hits www.ltool.net  
Siz öz Zodiac bu vasitə ilə daxil ol tapa bilərsiniz.
Pot convertir llegible per data / hora per UNIX Time Stamp.
  4 Hits privacy.google.com  
Bizimlə əməkdaşlıq edən saytlar və tətbiqlər vasitəsilə göstərilən reklamları susdurmaq imkanınız var. Reklamın küncündəki "X" işarəsini seçməklə, sizə maraqlı olmayan reklamları silə bilərsiniz.
Us proporcionem l'opció Silencia aquest anunci en molts dels anuncis que mostrem amb els llocs web i les aplicacions dels nostres partners. Podeu suprimir els que ja no trobeu rellevants seleccionant la "X" que hi ha a l'extrem de l'anunci.
  149 Hits www.badebotti.ch  
Vasitəsilə əyləncə tıklayarak var ..
Viel Vergnügen beim Durchklicken ..
  2 Hits weblate.org  
APİ vasitəsi ilə Weblate-i üçüncü parti servislərlə inteqrasiya edə bilərsiniz.
Gràcies a la nostra API, podeu integrar el Weblate en serveis de tercers.
  www.ngyc.com  
1) Biz Araşdırma hərtərəfli məlumat lazımdır. Belə də Performance Az, tolerans, miqdarı, xüsusi tələblər və: Faks və ya poçt vasitəsilə, Sizin Sorğu Belə kimi ətraflı məlumat verir. 2) təklif hesablanması Made By Amma üdüləmək deyil.
1) Tenim informacions completes del missatge perquè puguem oferir el preu correcte. Per fax o per correu, a la seva investigació proporciona informació detallada, com ara: Rendiment Grau, toleràncies, Quantitat, requisits especials i així successivament. 2) L'oferta es fa per càlcul, però no deixen escapar. Quan li informen dels Estats Units amb tota la informació sobre els productes, no estem segurs que vam rebre la informació correcta, perquè la nostra memòria i pronunciació Diferències afectarà Quotation.3 Necessita) El nostre personal no podran estar en els seus seients tots els temps, si ell (ella) respon al seu telèfon al taller, és possible que ella s'oblidarà del seu missatge després del treball ocupat en el seu seient. Mentre el fax i el correu electrònic es reben constantment, i es remet immediatament a la cita especialista. Per tant, és la millor manera per fax o correu electrònic si vostè vol aconseguir la cita més ràpid. 4) fax i correu electrònic poden servir com un registre per emmagatzemar i consulta. Després de tot, la tinta més pàl·lid és millor que el millor record .. Es va poder documentar Quan Nosaltres encara està en dubte.