xidm – Catalan Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      53 Results   4 Domains
  33 Hits privacy.google.com  
Datanın Google xidmətlərini gəlişdirməsi haqqında
Com milloren els serveis de Google gràcies a les dades
  weblate.org  
Xidmət istifadəliliyi və keyfiyyəti üçün qaranti vermirik.
No hi ha garanties de disponibilitat o qualitat del servei.
  18 Hits www.badebotti.ch  
Eleonore Griesser haqqında WELCOMEKiçik bir isti Küvetler üçün qiymət siyahısını daxil edin. Bir soba olmadan mümkün əgər, bir soxmaq hovuz kimi xidmət etmək. Mövcudluğu var Avstriyaya var?
Eleonore Griesser en BENVINGUTSi us plau una llista de preus per a una banyera d'hidromassatge petita. Si és possible sense forn, per servir com una piscina. No hi ha disponibilitat per a Àustria?
  www.ngyc.com  
Faks və E-Mail Daim qəbul və dərhal kotirovka Mütəxəssisi göndərilir edir. Siz Faster kotirovka almaq istəyirsinizsə, belə ki, Faks və ya E-Mail By Best Way var. 4) Faks və E-Mail Store And Query A Record kimi xidmət edə bilər. Bütün sonra, palest Ink Biz şübhə hələ zaman .
1) Tenim informacions completes del missatge perquè puguem oferir el preu correcte. Per fax o per correu, a la seva investigació proporciona informació detallada, com ara: Rendiment Grau, toleràncies, Quantitat, requisits especials i així successivament. 2) L'oferta es fa per càlcul, però no deixen escapar. Quan li informen dels Estats Units amb tota la informació sobre els productes, no estem segurs que vam rebre la informació correcta, perquè la nostra memòria i pronunciació Diferències afectarà Quotation.3 Necessita) El nostre personal no podran estar en els seus seients tots els temps, si ell (ella) respon al seu telèfon al taller, és possible que ella s'oblidarà del seu missatge després del treball ocupat en el seu seient. Mentre el fax i el correu electrònic es reben constantment, i es remet immediatament a la cita especialista. Per tant, és la millor manera per fax o correu electrònic si vostè vol aconseguir la cita més ràpid. 4) fax i correu electrònic poden servir com un registre per emmagatzemar i consulta. Després de tot, la tinta més pàl·lid és millor que el millor record .. Es va poder documentar Quan Nosaltres encara està en dubte.