yenid – Catalan Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      22 Results   4 Domains
  weblate.org  
Tərcümələr offline tərcümə üçün endirilə bilər və yenidən birləşdirilə bilərlər.
Les cadenes es poden baixar per a traduir-les sense connexió i enviar-les més tard.
  19 Hits www.badebotti.ch  
Erwin Gabriel haqqında Kataloq BADEFASSBir dağ evi run və yenidən var. Açıq hovuz axtarır am (Jakuzi) üçün elektrik qızdırıcı ilə 8 People. Sizin təkliflər üçün təşəkkür edirik. Viu g'freyt nin Hüttenwart Erwin
Erwin Gabriel en Barril de bany de catàlegPodem operar una casa de muntanya i estan en la reconstrucció. Estic buscant una piscina (Llits) amb calefacció elèctrica per 8 Persones. Gràcies pel vostres suggeriments. VIU g' guardià del freyt Erwin
  privacy.google.com  
Aşkarlama sistemimizi incələdiyimiz üçün Google Play'dəki tətbiqləri yenidən qiymətləndiririk və ziyanverici ehtimalının ola biləcəyi hər hansı bir tətbiqi dərhal yığışdırırıq ki, onlar cihazınıza çatmasınlar.
Les aplicacions que instal·leu poden ser una de les principals vulnerabilitats de seguretat del dispositiu. El nostre sistema de detecció marca les aplicacions potencialment perjudicials abans que arribin a Play Store. Quan no sabem del cert si una aplicació és segura, membres de l'equip de seguretat d'Android la revisen manualment. A mesura que definim millor el nostre sistema de detecció, tornem a avaluar les aplicacions que ja són a Google Play i suprimim les que podrien ser perjudicials perquè no arribin al vostre dispositiu.
  www.ngyc.com  
Bu Performans, ölçüsü və maqnit Shape kimi, Çatdırılma tarixi gecikdirən üçün çox amillər var. Əriyən Grade, Material nisbəti yenidən Tərkibli etmək lazımdır 1. Performance LTC kimi Factor, Unconventionality Performance (YXG22), aşağı coercivity Product (Az adı ilə "L" var) Digər nadir istifadə Performance, Milling, basaraq, Sinterleme və Nümunə prosesi və Technics daha mürəkkəb, iqlim Of belə Variety Performans təsir edəcək, Standard gəlməmişik, o Remake lazımdır.
Es tenen molts factors per retardar la data del lliurament, ja que el rendiment, la dimensió i la forma de l'imant. 1.Performance Factor, unconventionality rendiment, ja que el LTC (YXG22), baixa coercitivitat del producte (tenen la "L" al nom grau) i un altre Potència Poc freqüents usats, que Grau necessiten ser re-formulació per a la relació de materials, fusió, fresat, Premsat, sinterització i el procés de mostreig i les tècniques és més complex, fins i tot la varietat de clima afectarà el rendiment, però no podien arribar a la norma, aquest cas és necessari refer-la. Això és només el problema Amb el Procés de model tosc, potser tenen molts altres problemes en el procés de mecanitzat, també ho farà retard en l'hora de lliurament. 2.Dimension Factor: massa gran i petita dimensió, Special Ones és dur per a la mecanització, massa petit Ones dimensió és dur per als estris i va perdre freqüents, molt difícil per al estimació de la taxa de ferralla i perdut, massa gran Ones dimensió serà esquerdats En general, , aquests productes tenen l'alta probabilitat de reconfiguració i la complementarietat. 3.Shape factor: la forma irregular del producte, especialment l'imam Tenir un forat en ell, Will; Tenir el estellat i el esquerdament en el mecanitzat com l'alt fràgil i l'estrès en procés de la màquina. Sinó que també demora per al lliurament. És també tenen un altre factor per afectar el temps de lliurament, ja que alguns productes necessita potser l'eina especial, que tindrà un procés de proves en general. A més, alguna vegada té potser el petit error per a la mecanització, ho farà també influeixen en la data de lliurament.