чичо – Romanian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      19 Results   3 Domains
  8 Hits access2eufinance.ec.europa.eu  
Хоакин подава молба за карта за пребиваване за своя чичо, но унгарските власти отказват, защото чичо му не е роднина по права възходяща или низходяща линия.
Joaquín a solicitat un permis de şedere pentru unchiul său, dar autorităţile din Ungaria au respins cererea, pe motiv că unchiul nu este ascendent sau descendent direct.
  www.islamicbulletin.org  
Не казваме нищо за Бога, което нямаме право да казваме. Не казваме “той има баща, син, дъщеря, майка, чичо, леля, настойници.” Не казваме нищо за Бога, което нямаме право да казваме. Когато свидетелствате вие осъждате самите себе си.
Islamul este pentru a aduce mărturie că Dumnezeul Atotputernic este Dumnezeu, singurul Dumnezeu, Singurul fără nimeni altcineva. Islamul este pentru a recunoaște existența Îngerilor care au fost trimiși pentru a dezvălui revelațiile profeților. Să transmită mesajul la profeți. Controlând vânturile, munții, oceanele și luând viața celor care Dumnezeu a ordonat să moară. Islamul este pentru a recunoaște că toți profeții și mesagerii Dumnezeului Atotputernic erau oameni drepți. Și că toți au fost trimiși de Dumnezeu luând la cunoștință faptul că va fi o zi finală de judecată pentru toate ființele. Islamul este pentru a recunoaște că răul și binele a fost proporționat de Dumnezeul Atotputernic. În final, Islamul este pentru a recunoaște că va exista cu siguranță viață după moarte.