zuiverheid – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Dictionary
 IATE Accounting
zuiverheid => renhet
 IATE Foodstuff
zuiverheid => renhetsgrad

Keybot      59 Results   14 Domains
  4 Hits wp-freemium.com  
Download Zuiverheid
Ladda renhet
  www.valasztas.hu  
– het behoeden van de zuiverheid van het referendum, het laten gelden van de basisprincipes van de verkiezing,
Systemet för förberedande av val (VER) och systemet som stöder överföringen och
  2 Hits www.ecophon.com  
Een hoog niveau van zuiverheid en reinigbaarheid
Combison™ Uno ASynligt bärverk. Demonterbar. Absorptionsklass C.
  5 Hits www.bodycote.com  
Bodycote heeft een speciaal waterstofsoldeerproces ontwikkeld waardoor de eindconstructie snelle verhitting kan weerstaan (> 1000 °C), terwijl tegelijkertijd een geregeld koelproces wordt uitgevoerd, wat zonnepanelen van hoge zuiverheid en constante hoge kwaliteit oplevert.
Bodycote har utvecklat en specialiserad vätelödningsprocess som gör att slutanordningen kan motstå snabb uppvärmning (> 1 000 °C) samtidigt som en kontrollerad kylningsprocess utförs, vilket ger en solpanelproduktion med hög renhet och följaktligen hög kvalitet.
  www.hotelgoldenrome.com  
In hotel Golden in Rome, in de zuiverheid van een no smoking-omgeving, vindt u een Wifi-ruimte: deze internetverbinding is een gratis dienst die ons hotel aanbiedt voor niet-rokersin het centrum van Rome, in de comfortabele en aangename kamers en gemeenschappelijke ruimtes.
För en hotellvistelse utan kablar och passiv rökning! På Hotel Golden i Roma finner du en ren miljö som är rökfri och är man erbjuder Wi-fi: denna Internetanslutning är en gratis service som detta rökfria hotell i Roms centrum erbjuder sina gäster i de eleganta och välkomnande rummen och gemensamma utrymmena.
  3 Hits www.applet-magic.com  
Vrienden van Ramanujan in India schikten voor hem dat van vegetarische maaltijd op zijn schipreis aan Engeland moet worden voorzien. Ramanujan nochtans vertrouwde niet op de zuiverheid van maaltijd die door niet-Hindus wordt voorbereid.
Ramanujan lämnade Madras i mars av 1914. Ramanujans vänner i Indien som är ordnad för att honom ges med vegetarian skaffning på hans, sänder voyage till England. Ramanujan litade på emellertid inte purityen av skaffningar som var förberedda vid non-Hindus. För detta resonera i England som han laga mat hans egna skaffningar. Emellertid efter att finna vegetables i wintertimen i England, var svår och tog tid Ramanujans fick inte nourishmenten den honom behövde. Även med ingredienser som tillgänglig Ramanujan nourishment skade, har lidit från hans intensiva preoccupation med matematiskt forskar. Avslutaresultatet var att hans vård- försämras och han avtalade tuberkulos.
  3 Hits www.urantia.org  
In al zulke geest-persoonlijkheden is goedheid niet meer partieel, contrasterend en comparatief; zij is goddelijk volledig geworden en geestelijk vervuld: zij benadert de zuiverheid en volmaaktheid van de Allerhoogtste.
132:1.4 Den materialistiske vetenskapsmannens och den extreme idealistens öde är att alltid vara osams. Detta gäller inte för de vetenskapsmän och idealister som har en gemensam norm av höga moraliska värden och andliga testnivåer. I varje tidsålder måste vetenskapsmännen och religionsutövarna inse att deras öde avgörs inför det mänskliga behovets domstol. De måste undvika all inbördes krigföring och samtidigt tappert försöka berättiga sin fortsatta existens genom att öka sin hängivelse att tjäna det mänskliga framåtskridandet. Om den så kallade vetenskapen eller religionen under någon tidsålder är falsk, då måste den antingen rena sina aktiviteter eller försvinna inför uppkomsten av en materiell vetenskap eller andlig religion av sannare och värdigare art.
  16 Hits ar2006.emcdda.europa.eu  
Indien bekend, kunnen de herkomst en bestemming van de in beslag genomen drugs een indicatie geven van de routes en productielocaties. De meeste landen melden de zuiverheid/sterkte van de drugs op straathandelniveau.
Narkotikabeslag i ett land anses vanligtvis vara en indirekt indikator på tillgången på narkotika och hur lätt det är att få tag på den, men speglar också kontrollorganens resurser, prioriteringar och strategier, samt i vilken mån de nationella och internationella strategierna för att minska tillgången kommer åt de personer som ägnar sig åt narkotikahandel, och slutligen vilka rapporteringsmetoder som används. De beslagtagna mängderna kan variera kraftigt från år till år, till exempel om några av beslagen under ett år är mycket stora. Av den anledningen anses det i många länder att antalet beslag är en bättre trendindikator. I alla länderna står små beslag i missbrukarledet (på gatan) för majoriteten av antalet beslag. Om man känner till var den beslagtagna narkotikan kommer ifrån och vart den ska, kan det ge en fingervisning om handelsvägar och produktionsområden, men denna information finns inte alltid tillgänglig. Renhetsgraden och priset på narkotikan i missbrukarledet rapporteras av de flesta medlemsländer. Men uppgifterna kommer från en rad olika källor, vilka inte alltid är jämförbara eller tillförlitliga och det blir därmed svårt att göra korrekta jämförelser mellan länderna.
  15 Hits ar2005.emcdda.europa.eu  
De herkomst en bestemming van de in beslag genomen drugs kunnen een indicatie geven van de routes en productielocaties, maar dergelijke gegevens zijn niet altijd beschikbaar. De meeste landen melden de zuiverheid en prijs van de drugs op straathandelniveau.
Antalet narkotikabeslag i ett land anses vanligtvis vara en indirekt indikator på tillgången på narkotika och hur lätt det är att få tag på den, men speglar också kontrollorganens resurser, prioriteringar och strategier, samt i vilken mån de nationella och internationella strategierna för att minska tillgången kommer åt de personer som ägnar sig åt narkotikahandel. De mängder som beslagtas kan variera kraftigt från år till år, till exempel om några av beslagen under ett år är mycket stora. Av den anledningen anses det i många länder att antalet beslag är en bättre trendindikator. I alla länderna står små beslag i missbrukarledet för en stor del av antalet beslag. Om man känner till var den beslagtagna narkotikan kommer från och vart den skall, kan det ge en fingervisning om handelsvägar och produktionsområden, men denna information finns inte alltid tillgänglig. Renhetsgraden och priset på narkotikan i missbrukarledet rapporteras av de flesta medlemsstaterna. Men uppgifterna kommer från en rad olika källor, vilka inte alltid är jämförbara eller tillförlitliga och det blir därmed svårt att göra korrekta jämförelser mellan länderna.
  belgium.gabinohome.com  
Midtown Grill bereid de beste, door de USDA gecertificeerde steaks. De nadruk ligt op zuiverheid, verse ingrediënten en kwaliteit met een lokaal tintje. Het restaurant heeft een warme ambiance uit de jaren '30 en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Leie.
Ghent Marriott Hotel Det eleganta Ghent Marriott kombinerar historisk charm med modern design. Detta hotell har utsikt över den berömda Korenlei vid stranden av floden Lys. Här finns en unik lobby, ett fitnesscenter och gratis WiFi. De luftkonditionerade rummen på Ghent Marriott Hotel har varsin sitthörna samt platt-tv med kabelkanaler och pay-per-view. Du kan få drycker och snacks på rummet eller laga dig en kopp te eller kaffe. Torget Saint Bavo med det berömda klocktornet ligger knappt 10 minuters promenad från hotellet. Designmuseet ligger 100 meter bort. Till slottet Gravensteen är det bara 5 minuters gångväg från Marriott Hotel. Du kan även hyra cykel på hotellet om du vill utforska området. Poppi Coffee & Wine Bar serverar klassiska rätter hela dagen och cocktails på kvällen. På Midtown Grill kan du avnjuta USDA-certifierade biffar. Tonvikten ligger på rena och fräscha råvaror och kvalitet med lokal touch. Restaurangen har en varm atmosfär från 30-talet och fantastisk utsikt över floden Lys. På sommaren erbjuds uteservering på terrassen vid floden.