zwaardere – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      41 Results   15 Domains
  5 Hits www.showtex.com  
Zwaardere stretchstof met een licht satijnen glans.
Ett tjockare stretchtyg med lätt satinglans. Permanent flamskyddad.
  2 Hits www.bikeinn.com  
Grote shell top die onthechting mouwen heeft als je te warm. Perfect voor Schotse, wisselvallig weer. Ook showerproof. Niet getest in zwaardere regen.
Stort skal top som har lösgör ärmar Om du blir för varm. Perfekt för skotsk, föränderlig väder. Dusch också. Ej testad i tyngre regn.
  2 Hits e-justice.europa.eu  
Andere door de overheid behandelde overtredingen zijn zwaardere strafbare feiten die verband houden met de regelgeving betreffende de financiële markten, met het mededingingsrecht of met belastingwetgeving of immigratie.
Övriga överträdelser som hanteras administrativt är av allvarligare natur, med koppling till regleringen av finansmarknaderna, konkurrensrätten, skattelagstiftningen eller immigrationslagstiftningen.
  4 Hits www.ineos.com  
Volgens hem is het grote voordeel hiervan voor INEOS meer vrijheid en flexibiliteit, want rapportageclausules zijn een veel zwaardere belasting voor bedrijven, vooral in cyclische sectoren als de chemische.
Han berättar att resultatet av det ger större frihet
och flexibilitet för INEOS att bedriva verksamhet. Underhållsavtal är mycket mer betungande för företag i synnerhet cykliska sektorer som kemikalier.
  www.centauro.net  
Grote bestelwagens zijn ideaal voor zwaardere vrachten (tot 1500 kg) en hebben een laadruimte van bijna 3.4 m. Deze voertuigen zijn makkelijk te besturen, maar vanwege de afmetingen is enige ervaring met dit type voertuig gewenst.
Större skåpbilar är lämpliga vid laster på upp till 1500kg, och har ett lastutrymme som är nästan 3,4m djupt. Fordonen har goda köregenskaper, men med tanke på deras storlek rekommenderar vi att de framförs av en erfaren förare. Storleken på fordonet är även något man bör ha i åtanke, när man planerar att hyra en minibuss för 7 eller 9 passagerare.
  www.atlasschuhe.de  
Ongeveer 70% van de bevolking heeft een ,normale voet. Door zwaardere belasting, bijvoorbeeld in uw werk, kan het toch voorkomen dat u klachten krijgt. Als voetbed adviseert ATLAS® hier inlegzool medium: Ergo-Med blue.
Ergo-Med inläggssula medium ger större support för foten: bättre vaddering för hålfoten och naturlig avlastning för ryggen. Hari den klassiska normalfoten? Ca 75% av befolkningen har "normal" fot. På grund av ökad belastning till exempel under arbetsdagen, kan man trots allt få problem i fötterna. För att motverka detta rekommenderar Atlas den vanligaste inläggssulan ERGO-MED blue
  www.hablayapanama.com  
Voor de veiligheid adviseren wij een maximaal gewicht van 113,4 kg voor mannen en 77,2 kg, niet omdat het systeem het niet aan zou kunnen, maar omdat de snelheid die zwaardere mensen kunnen opdoen het hun moeilijk zou kunnen maken om aan het eind van iedere zipline op tijd te stoppen en tegen de boom belanden(alhoewel deze een goede zachte beschermlaag hebben kan een deelnemer zich wel pijn doen.)
Innan resan kommer Boquete Tree Treks erfarna guider instruera dig i reglerna om säkerhet, inklusive beteende som krävs för att se till att du och de andra glidarna kommer att uppleva detta till fullo. Du kommer sedan att visas till en start plattform där du börjar den kontrollerade flygning till nästa plattform.
  www.durammask.com  
Zwaardere of meer gecompliceerde apparatuur kan een groot obstakel worden als er snel en efficiënt gehandeld moet worden of het personeel zelfs afschrikken om de veiligheidsmaskers bij de hand te houden.
Industrins behov varierar i alla avseenden utom en – behovet av högsta möjliga säkerhetsnivå. Det innefattar också en ergonomisk design som skapar balans och minskar känslan av instängdhet när man har en flyktmask på sig. Egenskaperna i komforten hos personlig skyddsutrustning kan vara avgörande faktorer för hur man reagerar i en nödsituation. Tung eller komplicerad utrustning kan vara ett hinder för snabb och effektiv användning eller bidra till att man inte har skyddsutrustningen nära till hands.
  ar2005.emcdda.europa.eu  
Tot de overige ontwikkelingen in de verslagperiode behoren onder meer de lagere straffen voor drugsgebruik in bepaalde landen en de zwaardere straffen voor drugsdelicten en drugshandel in de buurt van of gericht op minderjarigen.
Under rapporteringsperioden var den viktigaste gemensamma faktorn den utvärdering av narkotikastrategierna som görs i olika medlemsstater. I flera EU-länder görs utvärderingar av genomförandet av nationella narkotikastrategier. Även om det ännu inte går att slå fast hur utvärderingarna har påverkat narkotikapolitiken som helhet har resultaten varit lovande: vi har i dag större kunskaper om framgångar och misslyckanden, och i några fall har utvärderingar lett till att ökade resurser har anslagits för att uppnå ännu inte förverkligade mål. Utvärderingen av EU:s strategi och handlingsplan för perioden 2000–2004 är dessutom det första resultatet av den viktiga process där medlemsstaterna, EU:s institutioner och specialiserade organ arbetar tillsammans för att mäta framstegen på narkotikaområdet. En annan politisk utveckling under rapporteringsperioden är att vissa länder har sänkt straffen för narkotikaanvändning och skärpt straffen för olaglig narkotikahandel och narkotikarelaterade brott som utsätter minderåriga för fara.
  2 Hits www.applet-magic.com  
Deze isotopen zijn precies het zelfde chemisch en verschillen slechts lichtjes in fysische eigenschappen die dergelijke dingen zouden kunnen beïnvloeden zoals verspreiding. Wonderbaarlijk het leven slagen de organismen erin om een hoger deel van lichtere isotoop te absorberen dan zwaardere.
Hoffman och Shrags första försök, i att erhålla vetenskapligt motståndskraftigt som ses in i kolisotopeförhållandet i carbonaten, vaggar att foregående och följt skikten av vagga med bevisar av is- aktivitet. Kol i natur är en blandning av två isotopes; man med ett atom- väger av tolv och annat med en väga av tretton. Dessa isotopes är exakt samma chemically och skilja sig åt endast litet i läkarundersökningrekvisita att sådan saker för styrkaaffekten som diffusion. Miraculously bosatt organismer klarar av för att absorbera ett högre proportionerar av mer ljus isotope än den tyngre. Detta lämnar i miljön var organismerna matar ett högre proportionerar av den tyngre isotopen. Därför förhållandet av C13 till C12 är en indikator av närvaroen eller frånvaroen av bosatt organismer. Hoffman och Shraq grundar ingen uttömmning av C12en som indikerar att det, när carbonaten vaggar bildades där var lite på inget bosatt organismatt mata. Denna är den sannolika tolkningen, men motståndarear av teorin kan komma upp med alternativ bearbetar för att redogöra för bevisa. Som massivt översvämma av den matande miljön av organismerna kunde ha översvämmat verkställa av organismerna matning på isotopeförhållandet.