zweet – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      236 Results   17 Domains
  95 Hits www.bikeinn.com  
Bevat natrium, het belangrijkste elektrolyt verloren door zweet
Innehåller natrium, huvudelektrolyten förlorad genom svettning
  25 Hits www.smashinn.com  
- Dri-FIT stof om lont zweet en helpen houden je droog en comfortabel
- Dri-FIT tyg att transportera bort svett och hjälper till att hålla dig torr och bekväm
  21 Hits www.traininn.com  
Speedwick technologie wikt zweet weg van het lichaam om u te helpen koelen en drogen
Speedwick-teknikvicks svettar bort från kroppen för att hjälpa dig att hålla dig sval och torr
  32 Hits www.goalinn.com  
CLIMALITE®-stof voert het zweet af van je huid
Climalite® tyg sveper bort svett från huden
  www.resound.com  
Bescherm uw hoortoestellen tegen zweet, olie, haarlak, parfum en haarproducten.
Förvara inte hörapparaterna i direkt solljus eller nära värmekällor.
  4 Hits www.cai.org  
"En in zwaren strijd zijnde, bad Hij te ernstiger. En zijn zweet werd gelijk grote droppelen bloeds, die op de aarde afliepen."
"Men han hade kommit i svår ångest och bad allt ivrigare, och Hans svett blev såsom blodsdroppar, som föllo ned på jorden"
  3 Hits www.cai.org.au  
"En in zwaren strijd zijnde, bad Hij te ernstiger. En zijn zweet werd gelijk grote droppelen bloeds, die op de aarde afliepen."
"Men han hade kommit i svår ångest och bad allt ivrigare, och Hans svett blev såsom blodsdroppar, som föllo ned på jorden"
  www.lasiesta.com  
Vooral als het warm is, verliest het lichaam tijdens een dutje in de hangmat aan vocht. Puur katoen absorbeert vocht beter dan andere materialen, zuigt het zweet op en het lichaam blijft droog. Ook tijdens koelere seizoenen is puur katoen erg geschikt want de lange vezels hebben een isolerende functie en houden het lichaam op temperatuur.
Speciellt när det är varmt förlorar kroppen vätska när du tar dig en tupplur i hängmattan. Ren bomull absorberar fuktighet bättre än något annat material, den suger i sig svetten så att kroppen känns torr. När det kommer kallare årstider passar ren bomull också väldigt bra att använda eftersom de långa fibrerna isolerar och håller kroppstemperaturen.
  2 Hits www.enjoythemomentrituals.com  
Een laagje aan het begin van je stranddag is simpelweg niet voldoende. Je zweet, het is (vaak) ontzettend warm en bovendien neem je waarschijnlijk ook nog een duik – allemaal factoren die van invloed zijn op hoe goed de zonnebrand blijft zitten.
3. Ta extra bra hand om dig själv dagarna efter en solbränna. Håll dig själv återfuktad genom att dricka mycket vatten—en rejäl solbränna kan orsaka uttorkning. Låt eventuella solblåsor vara: de har bildats för att låta din hud läka och att klämma dem kan leda till infektion. Täck dig helt med tätt vävda tyger när du går ut. Håll upp dina kläder mot skarpt ljus om du är osäker. Kan du inte se genom det, borde plagget utgöra en del av din efter-solbränna garderob.
  3 Hits www.ineos.com  
“Indopol H18000 is een van de plakkerigste stoffen die je kunt kopen en kleeft uitstekend aan bijna alle oppervlakken. Doordat het waterafstotend is, wordt het bovendien niet door regen of zweet aangetast.”
INEOS Oligomers producerar några fantastiska material bl.a. polyisobutylen, en fenomenal produkt med massor av användningar som de flesta människor aldrig är medvetna om. En man som var medveten om det var Richard Schabel som inte bara upptäckte polyisobutylen, utan som använde det för att bli världsmästare. Paralympiern Richard Schabels chans på en guldmedalj gled honom ur händerna vid OS i Sydney 2000. Den brittiska diskuskastaren, som inte kan greppa med sin hand använde ett klisterliknande ämne för att hålla i diskusen tills han släppte den. Det kådämne som han brukade använda smälte i handflatan i den starka värmen. ”Det innebar att diskusen var så hal att jag inte kunde greppa den”, berättar han. Besvikelsen ledde honom på jakt efter en produkt som skulle fungera i ur och skur. Han hittade en produkt som producerades av INEOS Oligomers som hette Indopol. ”Han hade redan provat lite av det och visste att det fungerade, men han ville prata med tillverkaren för att få tag på en större, regelbunden tillgång”, säger Ian Purvis, Account Manager på INEOS Oligomers. Ian hjälpte gärna till. ”Vi insåg varför det kunde fungera, men inte hur det kunde fungera”, säger han. ”Indopol är en av de klibbigaste produkterna på marknaden och ger utmärkt vidfästning till nästan alla ytor och dess vattenavvisande egenskaper betyder att det inte skulle påverkas av regn eller svett.” Produkten, som inte är ett klister i sig självt, fungerade otroligt bra. ”Det gjorde en enorm skillnad på min prestation”, säger Richard, som gick vidare och blev världsetta i diskus. ”Det fungerade konsekvent bra, vilket betydde att jag kunde träna bättre. På tävlingsdagen betydde det att det var en sak mindre att oroa sig för.” Det tog tid för Richard att fullända sitt kast med det nya ämnet, på handflatan. ”Jag har ingen kontroll över diskusen när jag släpper den så om jag har för lite på kan diskusen glida ur handen för tidigt”, säger han. ”Och om jag har för mycket på, släpper diskusen för sent.” Vad som hjälpte Richard var att produkten behöll sin klibbighet, vilket betydde att han bara behövde arbeta på sin timing. Tyvärr fick inte Richard, som nu är 54 år, möjlighet att göra det slutliga provet och missade kvalificeringen till den brittiska truppen för sommarens Paralympics i London. Han är besviken, men var där och uppmuntrade lagkamraterna från sidlinjen. Han har sprungit London maraton fyra gånger och vet vilken skillnad en hemmapublik innebär för de brittiska atleterna. ”Det var en