zwemt – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      20 Results   8 Domains
  apothicaire.fr  
Een samenvatting? Zet men de Oceaan in een bakje? Leest het uittreksel en zwemt. Om zich het beest te verschaffen, worden de modaliteiten de rubriek Uw behandeling uitgelegd, maar ziet reeds dit.
Ett summariskt? Sätter en oceanen i en ösregna? Läs extraktet och simma. För att få djuret, förklaras metoderna på överskriften din treatment, men för att se redan detta.
  2 Hits www.applet-magic.com  
Mao voerde een media gebeurtenis op om erop te wijzen dat hij nog krachtig en bereid was om leiding in China te hervatten. Het was zwemt in Changjiang (Rivier Yangtze).
Mao arrangerade en massmediahändelse för att indikera, att han var stilla kraftigt och för att ordna till till meritförteckningledarskap i Kina. Det var ett bad i Changjiangen (den Yangtze floden).
  11 Hits www.supercoloring.com  
Meisje zwemt onder water
Flicka simmar under vattnet
  www.enjoythemomentrituals.com  
Ongeacht de factor die je gebruikt, zul je een zonbeschermingsproduct toch echt meerdere keren per dag opnieuw moeten aanbrengen. Want terwijl je zwemt, transpireert of gewoonweg op je handdoekje ligt, breken de actieve ingrediënten van het product af.
Stackars rödhåriga och de med fräknar – de är de som verkligen är i riskzonen. Fel! Även om det stämmer att de med mörkare hud inte bränner sig lika snabbt som de med ljusare hud, kan den mörka huden fortfarande brännas, skadas och utveckla cancer om den inte skyddas ordentligt. Samma sak gäller för dem som tror att deras grundbränna från semestern innebär att de inte behöver använda något solskydd. Faktum är att en lätt solbränna kan likställas med SPF 4, en nivå som är långt ifrån tillräcklig.
  www.centauro.net  
In de baaien van het eiland kunt u zwemmen in wateren die zo helder zijn dat u zou denken dat u in een zwembad zwemt; het is een idyllische omgeving. Zacht, wit zand of kiezels; de keuze is aan u. Dit zijn een paar plaatsen die u kunt gaan ontdekken met uw huurauto: Caló des Moro, Cala Varques in Manacor, Cala Mondragó in Santanyí, Torrent de Pareis in Sa Calobra, Formento Beach in Pollença of Es Trenc in Campos.
I vikarna på ön kan du bada i vatten så klart att du tror att du är i en pool i ett paradis. Vit mjuk sand eller sten, valet är ditt, med ett stort utbud tillgängligt. Här är några som du kan upptäcka med hyrbil; Caló des Moro, Cala Varques i Manacor, Cala Mondragó i Santanyí, Torrent de Pareis i Sa Calobra, Formento Beach i Pollença eller Es Trenc i Campos rekommenderas starkt för sin fantastiska skönhet och sitt lugn som ger dig känslan av att vara i Mallorcas paradis.