zwijndrecht – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Wikipedia
Zwijndrecht (Nederland)  "Zwijndrecht" (373_Zwijndrecht.ogg uitspraak ) is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Zwijndrecht  "Zwijndrecht" är en kommun i provinsen Zuid-Holland i Nederländerna. Kommunens totala area är 22,77 kvadratkilometer, varav 2,43 kvadratkilometer är vatten, och invånarantalet är 45 445 invånare (2011).

Keybot      115 Results   4 Domains
  2 Hits hotornot.com  
Zwijndrecht
Wommelgem
  103 Hits belgium.gabinohome.com  
Vakantie huisjes in Zwijndrecht
Lantligt hus i Zwijndrecht
  9 Hits www.ineos.com  
Oxo-alcoholen worden met name gebruikt om acrylesters, additieven voor diesel en verf te vervaardigen en smeermiddelen te produceren.   De nieuwe productiefaciliteit zal waarschijnlijk op een van de grotere INEOS-locaties komen te staan: Zwijndrecht, in België, Dormagen, in Duitsland, of Lavéra in Frankrijk.
INEOS Oxide drar nytta av den kontinuerliga globala efterfrågan på vinylacetatmonomer (VAM), en central kemikalie för tillverkning av färger, vindrutor, bränsletankar, PVC och klister. Man planerar att spendera hundratals miljoner euro på en ny anläggning vid en av de integrerade europeiska anläggningarna, antingen på Saltend, Hull, Köln i Tyskland eller i Antwerpen i Belgien. CEO Graham Beesley beskriver det som ett spännande projekt för INEOS. ”Efterfrågan på VAM i Europa fortsätter att växa starkt, men marknaden är för närvarande alltför beroende av importer från avlägsna platser för att kunna ge tillräckliga leveranser”, säger han. ”Vår nya kapacitet är avsedd att täppa till luckan och skapa en mer tillförlitlig tillgång för vår kundbas.” Alla tre platserna har leverans av råmaterialet etylen via rörledning eller terminal, och låga logistiska kostnader för det andra centrala råmaterialet ättiksyra. Dessutom har alla tre ett bra utgångsläge för att effektivt betjäna VAM-marknaden.