zwoele – Swedish Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      53 Results   6 Domains
  www.madeira-portugal.com  
De Cocktail Bar, een stijlvolle plek voor een drankje met uitzicht op de lichtjes van Funchal, biedt elke avond livemuziek. Proef de eigengemaakte cocktails, waaronder de Madeirini of de Funchal Tonic – perfect voor de zwoele zomeravonden.
En utsökt plats för utsökta drinkar och med utsikt över stadens ljus i Funchal. På Cocktail Bar är det levande musik alla kvällar. Smaka på hotellets egna cocktails som Madeirini, eller Funchal Tonic -perfekt för sommarkvällar.
  47 Hits www.bridgat.com  
Stromende ingetogen genade en zwoele charme, deze zwarte lint choker ketting staat in schril contrast met rode bloem charme voor een opvallende visuele belang Gourmetketting voltooit dit elegante choker ketting Specificaties Producttype .
Forsande sedesamma grace och sensuell charm, detta svart band choker halsband kontrasterar med röd blomma charm för en slående visuella intresse Bromsa kedja avslutar denna eleganta choker halsband Specifikationer Produkttyp Choker hals..
  www.enjoythemomentrituals.com  
Een parfum met een helder karakter, die tot leven komt door een subtiel vleugje pittige Perzische peper en wat wierook. De geur doet denken aan een aangename warmte van een zwoele late avond, waarin scherpe geuren van houtachtige aroma’s en de zoete tonen van vochtige kruiden elkaar versterken.
Den här unika doften är en hyllning till de gamla maharajorna, de gyllene palatsen och Indiens egna kryddor. Den frestande blandningen av kardemummans kryddiga och gröna friskhet och en mjuk ton av furu skapar en doft som för dig direkt till Indien. Patchouli tillför doften en unik touch som avslutning.
  www.prague.fm  
Eén van de meest interessante Barokke kerken van Praag (de kroonluchter binnen is gebaseerd op het ontwerp van de kroon van de tsaar!) en het wordt nog interessanter tijdens zwoele zomeravonden, wanneer locale ensembles en gastorkesten hun shows opvoeren.
Kostel sv. Simone a Judy (S:t Simon och S:t Judes kyrka). Kyrkan i de judiska kvarteren må vara avvecklad, men det betyder inte att gångarna inte fortfarande kan gunga. Med en renoverad orgel och utmärkt akustik så använder Prags symfoniorkester regelbundet platsen för kammarkonserter och repetitioner, men det är också en av de större spelplatserna i många av Prags stora musikfestivaler. Dušní ulice, Josefov. www.fok.cz
  2 Hits www.portugal-live.net  
Na een schitterende dag op de stranden en in de baaien van dit deel van de Algarve, is de bedrijvige Portimão Marina de perfecte bestemming voor de avond. Proef de lokale gerechten en geniet van de zwoele avonden in dit prachtige vakantieoord.
När man sitter på en av restaurangerna i marinan och äter nygrillade sardiner, med lyxjakter som lägger till vid bryggan och en rödfärgad solnedgång i bakgrunden, ser man ut över Tivoli Marina Portimão hotel. Efter en hel dag på upptäcktsfärd bland stränder och vikar i Algarve, är Portimãos marina den perfekta platsen för en skön kväll. Här kan man smaka på lokala specialiteter och njuta av ljumma kvällar på en fantastisk semesterort. På Tivoli Marina Portimão hotel har man nära till allt detta och mycket mer.
  www.spain-tenerife.com  
Geniet van het heerlijk verfrissende zoetwater van het grotere zwembad om uzelf tijdens de warme dagen op Tenerife heerlijk op te frissen. Het tweede zwembad heeft het hele jaar door verwarmd zeewater van 29ºC, een zwoele duik voor de gasten.
Runt två enorma, klarblå pooler ligger den trevliga trädgården. Njut av det svalkande vattnet i den största poolen för en uppfriskande simtur under varma dagar på Teneriffa. Den andra poolen har havsvatten, som värms upp till 29°C, för att man ska kunna ta en skön simtur året om. För att riktigt koppla av ska man ta sig ett dopp i bubbelpoolen utomhus. Runt varje pool finns det solsängar och parasoller för alla, men om man vill sola mer avskilt kan man göra det på den stora solterrassen, som ligger på översta våningen på hotellet. Besök hotellets fantastiska Spa Azules de Nivaria, där det finns en mängd olika behandlingsformer och circuits för alla gäster.