your will be done – Croatian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      12 Results   2 Domains
  6 Hits pda.medjugorje.ws  
“When I came to Zagreb from Rome, I did not pray to God for healing, in any case not a healing by a miracle, but to accept His will, “Our Father, may Your will be done”, but also “My Father, if it is possible, let this chalice pass me by”!
«Kad sam iz Rima došao u Zagreb molio sam Boga ne za ozdravljenje, pogotovo ne ozdravljenje čudom, nego da prihvatim njegovu volju, "Oče naš, budi volja Tvoja" ali i "Oče moj, ako je moguće, neka me mimoiđe ovaj kalež!"
  6 Hits www.medjugorje.ws  
This story about the violin is just one out of many. I hat to renounce to it, I had to say “Your will be done”, in order to experience a much greater joy when I got back this violin, which is really necessary to me.
Melinda Dumitrescu: Živjeti ovako prepuštajući se Bogu ludost je u očima svijeta. To nije zato što nemam nikakav drugi životni program. To je plivanje protiv struje. Zbog čega, zbog koga, iz kojeg razloga? U srcu nosim Isusa i Mariju, a «svijet» ih ne pozna. Jedino zbog njih živim ovakav život. Prije dvije-tri godine mogla sam dobiti 1000 maraka za minutu sviranja kao solistica s orkestrom Salzburgu! Upravo tih dana, vlasnik ove dragocjene violine koja mi je bila povjerena za sviranje našao je kupca, pa sam morala poslati violinu u Njemačku. Rekla sam: «U redu, Gospodine, odreći su se te violine! Ti sve znaš!» Bilo mi je doista stalo do tog koncerta, iako tada nisam ni znala koliko su mi htjeli platiti… Dva dana kasnije, kad je violina već bila na putu za Njemačku, došli su dobročinitelji koji su mi dali svotu potrebnu za otkup violine. Moj je život uvijek bio takav. Ova priča s violinom samo je jedna od mnogih. Trebala sam se odreći te violine, reći «Neka bude volja Tvoja», da bih iskusila još veću radost kad sam dobila natrag tu violinu koja mi je doista potrebna. To je jedna životna pouka koja mislim da može koristiti svima. Ako se znamo odreći, Gospodin daje sve što nam treba, ali želi biti u središtu. Rekla sam da mi je violina životni suputnik, ali tek poslije Isusa i Marije. Sama po sebi, violina je komad drva. Kažu da joj znam udahnuti dušu. Postala je dio mene. Zahvaljujem Gospi što ju imam.