youth exchange – Croatian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      14 Results   6 Domains
  6 Hits www.lda-osijek.hr  
International Youth Exchange “Free Time on Board” in Orahovica
U Orahovici održana međunarodna razmjena mladih „Free Time on Board“
  www.outwardboundcroatia.com  
Like a mixture of scouts (lost in time and space), Big Brother, farm, countryside love, army and P.E… I know, it sounds complicated but it really wasn’t. And that’s what “Youth Exchange – Creative Tradition” looked like in the middle of nowhere, in Lika.
Na svjetskoj konferenciji Outward Bound International, održanoj 31.10. – 04.11.2016. u North Carolina, Kanuga Conference Center, http://www.ncobs.org/obiwc-2016, sudjelovala su naša dva predstavnika, Lovorka Šimunec, predsjednica organizacije i Vladimir Mesarić, predsjednik Odbora za sigurnost. Na konferenciji je prisustvovalo preko 100 sudionika iz 34 OB škole diljem svijeta. Tema konferencije je bila “Building Today for a Stronger Tomorrow.” Na konferenciji se zajedničkim snagama i iskustvom radilo na …
  desa-dubrovnik.hr  
Tucsany Region, Italy, were presented by Mr. Rinaldo Rinaldi, director of Informagiovani, Florence. Informagiovani Florence is an office that provides information to young people about training, employment, youth exchange in Europe, volunteering, sport and recreation.
mladim ljudima o obukama, zapošljavanju, razmjenama mladih na području Europe, volonterstvu, sportu i rekreaciji. Uredi Informagiovani-ja sadrže prostore sa bežičnim internetom, opremljene su za specijalizirane tečajeve i informativne radionice namijenjene nezaposlenim mladim osobama. Ovaj Centar za mlade kreirao je i „Portalegiovani”, interaktivni web koji koristi nove tehnologije da se poveže s mladim ljudima, te da na vrijeme objavi sve što se nudi na lokalnoj razini, a odnosi se na aktivnosti rekreacije, obuke, poslova, mobilnosti, volonterstva. Portal, također uključuje najnovije informacije o sportu, glazbi, kazalištu, umjetnosti i književnosti.