zebras – Croatian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      14 Results   2 Domains
  13 Hits www.viajesalpasado.com  
Appear for duets, trios, solo, appearing that that jungle can emerge whenever one of those giants who represent native Africa better than anyone. "Large groups of wildebeest and zebras are now gone to the great plain where water. In dry season drinking again here too Tarangire River ", Wilson tells us.
Park ima tri kralja ove sezone: Slonovi, žirafe i baobabs. Pojavljuju se za duete, trija, solo, pojavljuju da je jungle može pojaviti kad god je jedan od onih velikana koji zastupaju rodni Afriku bolje nego itko. "Velike grupe divlja zvijer i zebre sada su otišli u velikoj ravnici gdje je voda. U sušnom razdoblju pijenja opet ovdje Tarangire River ", Wilson nam govori.
  www.creationism.org  
Horses and zebras can (and have) physically mated producing viable offspring; so have tigers and lions, indicating that they (according to creation theory) probably respectively diverged from the same original stock.
Postoji ustvari nekoliko različitih verzija onoga što se naziva „znanost stvaranja.“ Neki kreacionisti jako su naklonjeni prihvatiti većinu objašnjenja iz evolucije ali se zaustavljaju na točki gdje se na prvom mjestu uči kako je život nastao sam od sebe. Ovi kreacionisti objašnjavaju da postoji „prvotni uzrok“ (ili „Prvi uzrok“), npr. da je „Netko“ …… katalizirao prve događaje a onda je evolucija bila proces koje je ovaj „Bog“ koristio nakon toga. Sa web stranice www.creationism.org imamo LINK na neke od tih stranica, ako bi vas interesiralo. Ali ostali kreacionisti, kao oni koji doprinose ovoj web stranici, nastavili su učiti ….. i došli do razumijevanja (ili vjerovanja, ako netko tako više voli) kako ustvari nema dobrih znanstvenih dokaza koji bi potvrdili evoluciju na bilo koji način; i da nema mogućnosti da bi Zemlja mogla biti starija od 10.000 godina. Ovo jest komplicirano, ali mnogi od ovih koji se nazivaju „kreacionisti teorije mlade zemlje“ doista vjeruju kako je godina 4004 P.K. vjerojatno vrlo blizu originalnog datuma stvaranja. Znam da ovo zvuči smiješnim onima koji vjeruju metodi radioaktivnog datiranja, žao mi je.