zgornja – Slovenian Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      14 Results   7 Domains
  www.mojstrana.com  
Zgornja Radovna
Sobe in apartmaji Kotnik**
  2 Hits lasko.info  
Zgornja Rečica 89, 3270 Laško
T: 03 734 04 51, M: 051 321 822
  2 Hits www.lasko.info  
Zgornja Rečica 89, 3270 Laško
T: 03 734 04 51, M: 051 321 822
  4 Hits www.vintgar.si  
The Radovna River has several springs under Jutrova skala in Zgornja Radovna ( the largest settlement in the valley), it is barely 17 km long and flows into Sava Dolinka near Moste. Water mostly comes from the Triglav mountain ranges, where Kotarica and Krmarica with their tributaries otherwise disappear undreground and come out as the Radovna River.
Reka Radovna ima več izvirov pod Jutrovo skalo v Zgornji Radovni in njena komaj 17 km dolga pot se konča z izlitjem v Savo Dolinko pri Mostah. Voda priteka predvsem iz Triglavskega pogorja, kjer Kotarica in Krmarica s pritoki sicer poniknejo in na dan privrejo kot reka Radovna.
  www.hiking-biking.com  
From the center of Zgornja Kungota ride in the direction of Kresnica. Cycling between vineyards will bring you at the wine shop Leber. Climb up to the viewing tower on Plački vrh, and then continue the trail along the border via Ciringa to Svečina and on Špičnik.
Iz centra Zgornje Kungote krenete proti Kresnici. Med vinogradi prispete do vinotoča Leber, se povzpnete do razglednega stolpa na Plačkem vrhu, nato pa pot nadaljujete ob meji preko Ciringe v Svečino in na Špičnik. Čez Jedlovnik in Jurij zavijete v Radečko grabo, se povzpnite na Gaj in se mimo Nabašca spustite v Morski jarek ter prispete v Spodnjo Kungoto, od koder je le še streljaj do izhodišča poti.