tuaja – -Translation – Keybot Dictionary

Spacer TTN Translation Network TTN TTN Login Deutsch Français Spacer Help
Source Languages Target Languages
Keybot      726 Results   68 Domains
  www.caritas-dettesconseil.ch  
- për mundësitë tuaja në trajtimin e borxhit
- Borçlarla başa çıkma konusundaki imkanlarınızla ilgili
  www.scp-ks.org  
DETAJET TUAJA
VAŠI LIČNI PODACI
  10 Hits ais.usvisa-info.com  
Informacionet tuaja për hyrjen (emaili dhe fjalëkalimi) për të lidhur në faqen ku bëhen pagasat dhe për të caktuar një takim
your sign-in information (email and password) to enter the site to pay and schedule the appointment
вашите информации за најава (е-пошта и лозинка) за да се најавите на интернет страната, да платитеза виза и да закажете состанок за интервју.
  4 Hits www.kas.de  
Ju lutem, aktivizoni JavaScript në rregullimet tuaja të Browser-it.
Aktivieren Sie bitte JavaScript in Ihren Browsereinstellungen.
  14 Hits www.aleat.al  
6. Kohëzgjatja maksimale e ruajtjes së të dhënave tuaja personale do të jetë si më poshtë:
6. The time limits for storing the personal data are the following:
  4 Hits www.albania-properties.co.uk  
Ne do të jenë të lumtur për të dëgjuar nga ju dhe për të diskutuar nevojat tuaja të investimeve dhe mund të kalojnë nëpër të gjitha hapat.
Vi vil gjerne høre fra deg og diskutere din investering behov og kan gå gjennom alle trinnene.
  www.pristina.diplo.de  
Dëshironi të merrni pjesë në Turneun tonë të ardhshëm ndërkombëtar të futbollit? Atëherë plotësoni këtu të dhënat tuaja.
Da li želite da učestvujete na sledećem turniru u fudbalu nemačke ambasade? Onda se unesite na mejling listu turnira!
  32 Hits www.badebotti.ch  
pyetje: ju mund të veprojë sauna tuaja me sobë me gaz?
सवाल: आप गैस स्टोव के साथ अपने सौना काम कर सकते हैं?
quaestio: gas conceptu camini in vestri agunt potes saunas?
питање: можете управљати своје сауне са шпорет на плин?
пытанне: kann man Ihre Saunen auch mit Gasofen betreiben?
su'aal: kann man Ihre Saunen auch mit Gasofen betreiben?
tambaya: kann man Ihre Saunen auch mit Gasofen betreiben?
  2 Hits www.maccaferri.com  
JU LUTEM VINI RE: Nëse “nuk e lejoni Maccaferri-n të ndajë të dhënat tuaja me kompaninë lokale Maccaferri”, Ju nuk do të mund të merrni të rejat më të fundit teknike etj. , pasi këto janë të gjitha të gjeneruara në nivel të kompanisë lokale, specifike në treg
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εάν δεν “Επιτρέψετε στη Maccaferri να μοιραστεί τα στοιχεία επικοινωνίας μου με την τοπική εταιρεία Maccaferri”, δεν θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε τεχνικές ενημερώσεις κλπ., αφού αυτές δημιουργούνται σε τοπικό επίπεδο, ειδικά για την τοπική αγορά
  2 Hits about.17track.net  
Ne presim sugjerimet Tuaja. Nese do te sugjerosh disa transportues te rinj. karakteristika ose gabime teknike, linke te prishura, ju lutem na kontaktoni neve ketu.
We welcome your suggestion. If you want to suggest some new carriers, features or report some technical errors, broken links, please contact us below.
Nous accueillons vos suggestions. Si vous voulez suggérer de nouveaux transporteurs, fonctionnalités ou rapporter d'éventuelles erreurs techniques, liens morts, veuillez nous contacter ci-dessous.
Wir freuen uns auf Ihre Rückmeldung. Wenn Sie die neue Transportdienstleister, Funktionen, technische Fehler oder gebrochene Link melden möchten, wenden Sie sich bitte bei uns.
Sus sugerencias son bienvenidas. Si desea sugerir algunos nuevos operadores, características o informar de errores técnicos, enlaces rotos, por favor, contáctenos.
Ti ringraziamo per i suggerimenti. Se vuoi suggerirci nuovi corrieri, funzioni o riferirci di problemi tecnici, collegamenti non funzionanti, contattaci qui.
Nós agrademos suas sugestões. Se desejar sugerir novas transportadoras, funcionalidades ou reportar problemas técnicos, links quebrados, por favor contate-nos abaixo.
Χαιρετίζουμε την πρότασή σας. Αν θέλετε να προτείνετε κάποιους νέους μεταφορείς, χαρακτηριστικά ή να αναφέρετε κάποια τεχνικά σφάλματα, λανθασμένους συνδέσμους, επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω.
Wij waarderen je suggesties. Als je een nieuwe vervoerder of functie wilt voorstellen of technische problemen of kapotte links wilt doorgeven, neem dan contact met ons op.
Uvítáme vaše připomínky. Pokud chcete navrhnout nějaké nové přepravce, funkce nebo nahlásit některé technické chyby, nefunkční odkazy, pak nás prosím kontaktujte níže.
We welcome your suggestion. If you want to suggest some new carriers, features or report some technical errors, broken links, please contact us below.
Vi tar gjerne imot innspill. Dersom du har forslag til nye transportører, funksjoner eller ønsker å rapportere tekniske problemer eller lignende, ta kontakt med oss under her.
Będziemy wdzięczni za sugestie. Jeśli chciałbyś zasugerować nowych przewoźników, nowe funkcjonalności, albo zgłosić błędy techniczne, niedziałające linki, prosimy o kontakt.
Salutam sugestia ta. Daca vrei sa ne sugerezi alti noi transportatori, caracteristici sau sa raportezi anumite probleme tehnice, te rugam sa ne contactezi.
Мы ценим ваше предложение. Если вы хотите предложить новых перевозчиков, функции или сообщить технические ошибки, неработающие ссылки, пожалуйста, свяжитесь с нами.
Uvítame vaše pripomienky. Pokiaľ chcete navrhnúť nejakých nových dopravcov, funkcie alebo nahlásiť niektore technické chyby prípadne nefunkčné odkazy, neváhajte nás kontaktovať nižšie.
Veselimo se vaših predlogov. Če bi radi predlagali nove prevoznike, funkcije ali sporočili tehnične napake, pretrgane povezave, se obrnite na našo povezavo spodaj.
öneriniz için teşekkür ederiz. Yeni operatörler, özellikler önermek, çalışmayan bağlantılar veya teknik hataların bildirmek istiyorsanız, aşağıdan bize ulaşın.
  17 Hits docteam.mageia.nl  
Konfiguro shërbimet tuaja
Sound Configuration
Configurer les Services
Konfigurieren Ihrer Dienste
Configure sus Servicios
Configura i tuoi servizi
Διαμορφώστε τις υπηρεσίες σας
Configureer uw diensten
Configure your Services
Konfigurirajte vaše servise
Nastavení služeb
Konfiguru viajn Servojn
Teenuste seadistamine
Konfigurasikan Layanan Anda
Konfiguracja usług
Configurați serviciile
Настройка ваших служб
Nastavenie služieb
Nastavite vaše storitve
Konfigurera dina tjänster
Hizmetleri Yapılandırma
  www.catalystbalkans.org  
Një aktivitet interesant "Fëmijët për fëmijët" është organizuar nga Rezidenca Kodra e Diellit 2, në bashkëpunimin me Fondacionin Down Syndrome Albania. Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit ndaj sindromës Down, dhjetëra fëmijë të talentuar kanë krijuar piktura me temë “Shtëpia e ëndrrave tuaja”.
An interesting activity called Children for Children was held a the Kodra e Diellit 2 Residence, in collaboration with Down Syndrome Albania Foundation. In the framework of the Down Syndrome Awareness' Month, dozens of talented children created paintings on the topic “Hope of Your Dreams”.
Zanimljiva aktivnost nazvana ,,Deca za decu" održana je u kompleksu Kodra e Diellit 2 u saradnji sa Fondacijom Down Syndrome Albania. U okviru meseca podizanja svesti o Daunovom sindromu, desetine talentovane dece slikalo je na temu ,,Nade tvojih snova".
  4 Hits www.president.al  
Zoti Nishani, si do e garantoni pavarësinë e institucioneve, që në njëfarë forme, ne qoftë se keni diskutuar për këtë çështje me bashkëbiseduesit tuaj, në mënyrë që të ruhen balancat dhe që të mos ketë njëanshmëri, le të themi të kontrollit mbi institucione, duke patur parasysh këtu që një nga veprimet tuaja të para ka qenë edhe heqja, ose ndryshimi i Kreut të SHISH-it, i cili ngjalli debat për njëanshmërinë ndoshta e këtij vendimi tuajin?
Mr. Nishani, how will you guarantee the institutional independence, if You have discussed for this matter with your conversationalists, in order to preserve the balances and to be unbiased, lets put it this way the control on the institutions by taking in consideration that one of Your first deeds was the discharge of the State Intelligence Service Director, which was interpreted as biased deed?
  30 Hits www.wonderfulpcb.com  
Në mënyrë të ngjashme, ne jemi të kujdesshëm që të përmbushin të gjitha specifikimet tuaja, në krye të atyre të përcaktuara nga organet që rregullojnë ne regjistroheni.
De même, nous veillons à respecter toutes vos spécifications, en plus de celles fixées par les organismes de réglementation que nous souscrivons.
Ebenso sind wir vorsichtig auf alle Ihre Spezifikationen einzuhalten, auf derer gesetzt von den Regulierungsstellen wir abonnieren.
Del mismo modo, tenemos cuidado de cumplir con todas sus especificaciones, en la parte superior de los establecidos por los organismos reguladores que suscribirse.
Allo stesso modo, stiamo attenti ad aderire a tutte le vostre specifiche, in cima a quelli stabiliti dagli organi di regolazione che sottoscrivere.
Da mesma forma, temos o cuidado de cumprir todas as suas especificações, além daqueles definidos pelos órgãos reguladores que se inscrever.
وبالمثل، فإننا حريصون على الالتزام بجميع المواصفات الخاصة بك، وعلى رأس تلك التي وضعتها هيئات تنظيم نحن الاشتراك فيها.
Ομοίως, είμαστε προσεκτικοί να τηρούν όλες τις προδιαγραφές σας, πέραν αυτών που ορίζονται από τους φορείς που ρυθμίζουν μας εγγραφείτε.
Net so, ons is versigtig om te voldoen aan al jou spesifikasies, op die top van die deur die regulering van liggame wat ons skryf te stel.
De la mateixa manera, tenim cura de complir amb totes les seves especificacions, a la part superior dels establerts pels organismes reguladors de subscriure.
Stejně tak dbáme na dodržování všech vašich požadavků, na vrcholu hodnot stanovených regulačních orgánů budeme odebírat.
इसी तरह, हम, अपने सभी विनिर्देशों का पालन करने को विनियमित करने निकायों हम करने के लिए सदस्यता द्वारा निर्धारित उन के शीर्ष पर सावधान कर रहे हैं।
Demikian pula, kita berhati-hati untuk mematuhi semua spesifikasi Anda, di atas yang ditetapkan oleh badan yang mengatur kita berlangganan.
Podobnie, jesteśmy uważać, aby stosować się do wszystkich swoich specyfikacjach, w górnej części wymienione przez organy regulujące możemy subskrybować.
În mod similar, avem grijă să respectați toate specificațiile dumneavoastră, pe partea de sus a celor stabilite de organismele de reglementare subscriem.
Кроме того, мы тщательно придерживаться всех спецификаций, на вершине тех, устанавливаются регулирующими органами мы подписаны.
Prav tako smo previdni, da držijo vse vaše zahteve, poleg tistih, ki jih urejajo organe smo naročili.
På samma sätt är vi noga med att följa alla dina specifikationer, utöver dem som av reglerorganen vi prenumererar på.
ในทำนองเดียวกันเรามีความระมัดระวังให้เป็นไปตามข้อกำหนดทั้งหมดของคุณอยู่ด้านบนของผู้ที่กำหนดโดยหน่วยงานควบคุมการสมัครสมาชิกกับเรา
Benzer şekilde, biz abone düzenleyen organları ile tespit edilenlerin üstüne, tüm özelliklerine uyması dikkat ederiz.
Tương tự như vậy, chúng tôi triệt để tuân theo tất cả các thông số kỹ thuật của bạn, trên đầu trang của những quy định của cơ quan điều tiết chúng tôi đăng ký.
ເຊັ່ນດຽວກັນ, ພວກເຮົາມີຄວາມລະມັດລະວັງເພື່ອປະຕິບັດຕາມຂໍ້ກໍາຫນົດຂອງທ່ານທັງຫມົດ, ສຸດເທິງຂອງທີ່ລະບຸໄວ້ໂດຍອົງການຈັດຕັ້ງການຄວບຄຸມພວກເຮົາສະຫມັກຮັບ.
මේ අයුරින් ම, අපට අප දායක විධිමත් ආයතන මගින් සකස් එම උඩ, ඔබගේ සියලු පිරිවිතර අනුගමනය කිරීමට පරෙස්සම් වෙනවා.
இதேபோல், நாம் குழுசேர ஒழுங்கமைப்புகளை மேற்கொள்ளும் அமைத்த அந்த மேல், உங்கள் விவரக்குறிப்புகளைக் கடைபிடிக்கின்றன கவனமாக உள்ளன.
Vile vile, sisi ni makini kuzingatia specifikationer yako yote, juu ya wale kuweka na miili kusimamia sisi kujisajili.
Sidoo kale, waxaan taxadaraan inay u hoggaansamaan caddaymaha oo dhan, on top of kuwa u dhigay meydadka sharciyeynta aan subscribe to.
Era berean, kontuz zure zehaztapenak guztiak atxikitzen, horiek arautzen gorputz harpidetza dugun ezarritako gainean gaude.
Yn yr un modd, rydym yn ofalus i gadw at eich holl fanylebau, ar ben y rhai a osodwyd gan y cyrff rheoleiddio yr ydym yn tanysgrifio i.
Mar an gcéanna, tá muid cúramach chun cloí le gach ceann de do sonraíochtaí, anuas ar sin atá leagtha ag na comhlachtaí lena rialaítear liostáil againn.
E faapena foi, ua tatou faaeteete ina ia tausisi i lou auiliili uma, i luga o na faatulaga mai e le faatonutonuina tino tatou lesitala i ai.
Saizvozvowo, tinofanira kuchenjerera kuti vanoomerera zvose zvenyu nokurondedzerwa, pamusoro avo wakasiyiwa yokudzora miviri isu nokunyora magwaro kuti.
اهڙي طرح، اسان کي توهان جي موڪليل specifications تي عمل پيرا آهيون کي محتاط آهن، جو هلائيدڙ ادارن اسان کي رڪنيت حاصل ڪندي مقرر جن جي مٿي تي.
اسی طرح ہم ریگولیٹری لاشیں ہم کو سبسکرائب طرف مقرر کیا ان میں سے سب سے اوپر پر، آپ کے تمام وضاحتیں پر عمل کرنے کے لئے ہوشیار ہے.
סימילאַרלי, מיר זענען אָפּגעהיט צו אַדכיר צו אַלע אייער פּאַראַמעטערס, אויף שפּיץ פון די באַשטימט דורך די רעגיאַלייטינג ללבער מיר אַבאָנירן צו.
Bakanna ni, a ba wa ni ṣọra lati fojusi si gbogbo ni pato, lori oke ti awon ti ṣeto nipasẹ awọn regulating ara ti a alabapin si.
  7 Hits www.seeu.edu.mk  
Është me rëndësi edhe përkrahja e vazhdueshme që do t’u jepet gjatë punës suaj praktike nga Qendra e karrierës, e cila përkujdeset që t’ua lehtësoje qasjen në institucione dhe kompani. Qendra e karrierës do të vazhdojë me perkujdesjen e saj edhe pas perfundimit të studimeve tuaja, duke iu siguruar informata për oferta të ndryshme në tregun e punës.
The continuous support that will be provided during your practical work by the Career Centre is also important, which ensures an streamlined access to institutions and companies. The Career Centre will continue to support you after completing your studies, providing information on various offers in the labour market.
Важна е и постојаната поддршка која ќе се обезбеди во текот на вашата практична работа од Центарот за кариера, со која се осигурува полесен пристап до институциите и до компаниите. Центарот за кариера ќе продолжи да ве поддржува по завршувањето на студиите и ќе ви обезбедува информации за различни понуди на пазарот на трудот.
  30 Hits www.yoursoulsplan.com  
Pse keni planifikuar sfidat tuaja më të vështira?
Pourquoi avez-vous planifié vos défis les plus difficiles?
¿Por qué planificó sus desafíos más difíciles?
Perché hai pianificato le tue sfide più difficili?
Por que você planejou seus desafios mais difíceis?
Γιατί σχεδιάσατε τις πιο δύσκολες προκλήσεις σας;
Waarom heb je je moeilijkste uitdagingen gepland?
Защо планирахте най-трудните предизвикателства?
Zašto si planirala svoje najteže izazove?
Proč jste plánovali své nejtěžší úkoly?
Hvorfor har du planlagt dine sværeste udfordringer?
Miks te plaanite oma kõige raskemaid väljakutseid?
Miksi suunnittelet vaikeimmat haasteesi?
आपने अपनी सबसे कठिन चुनौतियों की योजना क्यों की?
Miért tervezte a legnehezebb kihívásokat?
Afhverju ætlarðu að skipuleggja erfiðustu áskoranir þínar?
Mengapa Anda merencanakan tantangan Anda yang paling sulit?
Kodėl planavote sunkiausius iššūkius?
Hvorfor har du planlagt dine vanskeligste utfordringer?
Dlaczego planowałeś najtrudniejsze wyzwania?
De ce ți-ai planificat cele mai dificile provocări?
Почему вы планировали свои самые сложные задачи?
Зашто сте планирали своје најтеже изазове?
Prečo ste naplánovali svoje najťažšie výzvy?
Zakaj ste načrtovali svoje najtežje izzive?
Varför planerade du dina svåraste utmaningar?
ทำไมคุณวางแผนท้าทายที่ยากที่สุด?
En zor zorluklarınızı neden planladınız?
Tại sao bạn có kế hoạch những thách thức khó khăn nhất của bạn?
Ինչու եք ծրագրել ձեր ամենադժվար մարտահրավերները:
Чаму вы планаваць свае самыя складаныя задачы?
რატომ დაგეგმა შენი ყველაზე რთული გამოწვევები?
Kāpēc jūs plānojāt visgrūtāk izaicinājumus?
Зошто ги планиравте вашите најтешки предизвици?
Għaliex ippjana l-aktar sfidi diffiċli tiegħek?
Kwa nini ulipanga changamoto zako ngumu?
Zergatik erronka zailenak asmatu dituzu?
Kenapa anda merancang cabaran yang paling sukar anda?
Pam wnaethoch chi gynllunio eich heriau anoddaf?
Niyə ən çətin problemlərinizi planlaşdırdınız?
Por que planeaches os teus desafíos máis difíciles?
Cén fáth ar chuir tú na dúshláin is deacra ar fáil agat?
Bakit mo pinlano ang iyong mga mahirap na hamon?
آپ نے اپنے سب سے مشکل چیلنجوں کی منصوبہ بندی کیوں کی؟
פארוואס האָבן איר פּלאַנירונג דיין שווער פּראָבלעמס?
Poukisa ou te planifye defi ki pi difisil ou yo?
  11 Hits javascripton.com  
- Ndero mbështet tuaj në këtë faqe, me lidhje në faqet tuaja nëse ju need.
- Honor your supports at this page, with the link to your sites if you need.
- Mise en valeur votre contribution sur cette page, avec un lien vers votre site si vous le souhaitez.
- Honre sus soportes en esta página, con el enlace a sus sitios si necesita.
- Onora i tuoi supporti a questa pagina, con il link al tuo sito se avete bisogno.
- Τίμα στηρίγματα σας σε αυτή τη σελίδα, με την σύνδεση με δικτυακούς τόπους σας, αν need.
- あなたが必要な場合は、あなたのサイトへのリンクで、このページであなたのサポートを敬え
- अगर आप की जरूरत है अपनी साइटों के लिंक के साथ इस पेज पर अपने समर्थन का आदर करना।
- Hormatilah mendukung Anda di halaman ini, dengan link ke situs Anda jika Anda need.
- 당신이 필요로하는 경우 사이트에 대한 링크와 함께,이 페이지에 당신의 지원을 공경
- Czcij podpór na tej stronie z linkiem do witryn Jeśli jesteś need.
- Onorati dvs. acceptă în această pagină, cu link-ul către site-urile dvs., dacă aveți nevoie.
- Vinh danh sự hỗ trợ của bạn tại trang này, với liên kết đến web của bạn nếu muốn.
- Պատվեք ձեր աջակցությունը այս էջում, ինչպես նաեւ հղում Ձեր կայքերի Եթե դուք need.
- ກຽດສັກສີສະຫນັບສະຫນູນຂອງທ່ານໃນຫນ້ານີ້, ກັບການເຊື່ອມຕໍ່ກັບສະຖານທີ່ຂອງທ່ານຖ້າຫາກວ່າທ່ານໄດ້ need.
- Maamuus taageerooyinkaaga at this page, la link in ay goobaha haddii aad need.
- Hormatilah sokongan anda pada halaman ini, dengan link ke laman web anda jika anda perlukan.
  3 Hits www.prague.fm  
Mjaftojnë tri-katër ditë që të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Ide e mirë do të ishte një Turne Shëtitës nëpër Pragë, gjatë njërës prej ditëve tuaja të para. Kështu njiheni me të dhe mund të riktheheni në vendet e preferuara ose që doni t’i zhbironi edhe më tej, kur të keni më shumë kohë.
Tento přívlastek nejspíše pochází z doby krále českého a císaře německého Karla IV., kdy byly věže Pražského hradu pozlaceny. Další teorie praví, že Praha byla pojmenovaná „zlatou“ za Rudolfa II., který podporoval alchymisty při hledání zlata.
Праг је главни град Републике Чешке који је постао један од најпопуларних градова за одмор у Европи. Праг је такође јако узбудљив град који нуди микс умјетности, музике, плеса, филма и позоришта. Овај драгуљ оригиналне Европске архитектруре је прекрасан и романтичан град са погледима који одузимају дах, спокојним вртовима, вожњама бродовима рекама и опуштајуће шетње по улицама поплоченим камењем. Чак са својом историјом која стиже више од хиљаду година, главни град Чешке је такође један врло напредан град са луксузним хотелима, одличним ресторанима који пружају традиционалну Чешку и интернационалну кухињу, тренди клубовима и очаравајућим пабовима.
  www.hfh.ch  
Është e preferueshme që me fëmijën Tuaj të shikoni librat me ilustrime, t’i lexoni atij tregime, të bisedoni me të për përjetimet e tuaja, t’ia thirrni shokët në shtëpi – dhe kjo do të ishte mënyra më e mirë për ta nxitur atë që ta mësojë gjuhën – pa marrë parasysh se cilën gjuhë!
¡Hoy en día se sabe que una buena base en un idioma (el cual no tiene que ser alemán) ayuda a sus hijos en su desar- rollo global. Una persona que se sienta bien y segura en un idioma, intentará buscar también en otro idioma el modo de encontrar palabras y comunicación.
  7 Hits www.hse.gov.uk  
Gjeni informata për shëndetin dhe sigurinë, përfshirë të drejtat tuaja elementare dhe kushtet e punës.
ਕੰਮ 'ਤੇ ਆਪਣੇ ਬੁਨਿਆਦੀ ਹੱਕਾਂ ਅਤੇ ਕੰਮ ਦੇ ਹਾਲਾਤ ਸਮੇਤ ਸਿਹਤ ਅਤੇ ਸੁਰੱਖਿਆ ਬਾਰੇ ਜਾਣਕਾਰੀ ਲਉ।
  14 Hits migraweb.ch  
Midikamentet janë pjesë e trajtimit mejksor të definuar nga Mjeku. Andaj mos i jepni medikmetet tuaja personit të tret.
Drugs are prescribed for your own treatment only. Do not give any medication to other people.
Los medicamentos forman parte integrante de un tratamiento determinado por un médico para un paciente en concreto. No le pase medicamentos que le han sido recetados a Ud a otras personas.
Remédios fazem parte de um tratamento determinado pelo médico Por isso, nunca passe seus remédios prescritos por um médico para outras pessoas.
الأدوية هي جزء من العلاج المقرر بواسطة الطبيب لشخص بعينه لذلك لا يجب أعطاء تلك الأدوية لطرف ثالث.
داروها بخشی از درمان مناسب برای یک بیماری خاص هستند. بنابراین داروهای خود را به دیگران ندهید.
Daca doriţi să vă trataţi singuri maladiile incipiente şi uşoare puteţi găsi la farmacie un sortiment larg de medicamente pentru care nu este nevoie de reţetă.
Медикаменты являются частью определенного лечения. Не передавайте лекарства, предписанные Вам, третьим лицам.
መድሃኒታት ንዓኻ ንምፍዋስ ተባሂሎም ዝእዘዙ ጥራይ እዮም። ስለዝኾነ ኻኣ መድሃኒትካ ናብ ካልእ ሰብ ኪጥቀመሉ ኣይተመሓላልፈሉ።
  2 Hits weblate.org  
Mundeni gjithashtu të shkarkoni burimet e Weblate dhe ekekutoni ato në sistemet tuaja. Ka edhe disa opsione për vendosjen e Weblate për retë (cloud).
You can also download Weblate sources and run it on your systems. There are also several options for deploying Weblate to the cloud.
Você também pode baixar as fontes do Weblate e rodá-lo em seus sistemas. Existem várias opções para a implantação do Weblate na nuvem.
Du kan også laste ned Weblate-kildekoden, og kjøre det på dine maskiner. Det er også flere muligheter for implementering av Weblate i skyen.
Такође можете да преузмете Веблејт изворни кôд и покренете га на вашем систему. Такође постоји неколико могућности за употребу Веблејта у облаку.
Вы можаце таксама сцягнуць зыходнікі Weblate і запусціць яго на вашых сістэмах. Ёсць таксама некалькі варыянтаў разгортвання Weblate у воблаку.
  2 Hits www.schweiz-albanien.ch  
Postimi s’u dërgua - kontrolloni adresat tuaja email!
Post was not sent - check your email addresses!
  12 Hits www.raiffeisen.al  
Përfitimet tuaja
Your Benefits
  www.britishcouncil.al  
Komentet dhe ankesat tuaja
Your comments and complaints
  8 Hits www.mfa.gov.al  
Faleminderit. Tani jam i hapur për pyetjet tuaja.
Thank you. Now I am open to your questions.
  5 Hits netbeans.org  
Ka disa lista të postimeve dhe grup-të-lajmeve te netbeans.org, ku njerëzit mund që përdorin softuerin mund të përfitojnë nga përvojat e të tjerëve. Për të qenë me të vërtetë të dobishëm, listat komunitetit iu nevojiten shkrimet tuaja!
Er zijn verscheidene actieve mailing lijsten en nieuwsgroepen op netbeans.org, waar mensen die de software gebruiken van elkanders kennis kunnen profiteren. Om echt bruikbaar te zijn vereisen de lijsten jouw input! Wees niet bang om een bericht in te sturen - help anderen wanneer je kan, stuur je eigen vragen, commentaar en ideeën in wanneer jou het uitkomt.
Netbeans.org adresinde, yazılımı kullanan insanların, birbirlerinin deneyimlerinden faydalanabileceği çeşitli posta listeleri ve haber grupları bulunuyor. Gerçekten faydalı olmak için, topluluk listeleri sizin girdinize ihtiyaç duyuyor! Lütfen posta göndermekten korkmayın - diğer yardımcı olabileceğiniz zaman yardımcı olun!
  www2.deloitte.com  
Ne menyre qe t'ju sigurojme juve nje sherbim me te personalizuar dhe qe I pergjigjet pyetjeve tuaja ne na nevojitet qe te kujtojme dhe ruajme informacione per menyren se si e perdorim kete Website. Nje gje e tille realizohet duket perdorur file me tekste te vegjel te quajtur cookies.
In order to provide you with a more personalized and responsive service we need to remember and store information about how you use this Website. This is done using small text files called cookies. Cookies contain small amounts of information and are downloaded to your computer or other device by a server for this Website. Your web browser then sends these cookies back to this Website on each subsequent visit so that it can recognise you and remember things like your user preferences. You can find more detailed information about cookies and how they work at http://www.aboutcookies.org/.
  6 Hits www.operazionecolomba.it  
Mbani mendimet tuaja pozitive, sepse mendimet e tua bëhen fjalë – Manifestimi Shtator
Mantieni i tuoi pensieri positivi, perché i tuoi pensieri diventano parole – Manifestazione Settembre
  4 Hits www.tirana.diplo.de  
A nuk keni dëshiruar ndonjëherë t’ua përshtatni partnerin pritshmërive tuaja?
Haben Sie sich nicht schon immer gewünscht, Ihren Partner Ihren Erwartungen anzupassen?
1 2 Arrow